Browsing by Subject Gastronomia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Alta gastronomia francesa: uma análise da qualidade nutricional dos pratos típicosSOUZA, Laíne Freitas de; SILVA, Lais de Oliveira; PRADO, Lucas Pires do; SANTOS, Mikaela Brito dos; SANTOS, Milena Ferreira dosRAMOS, Aline AlvesMonografiaDec-2015
Beijoca: culinária indígenaCOSTA, Amanda Honório da; BORGES, Domenica Tatiane; ROSIM, Maria Fernanda; PACHECO, Randerson Silva; EMILIO, Solange AparecidaDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Comida e culinária nordestinaROSSIN, Antônio Juliano; GARCIA, Cristiane de Castro; SANTOS, Dayse Guedes dos; SILVA, Mayara Leandro daDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Criação de uma rota gastronômica na cidade de Jundiaí/SPMATOS, André Sales; LEAL, Arthur Silva Ricci; AZEVEDO, Guilherme André Moris; SOUZA, Júlia Pincinato de; JESUS, Júlia Vitória deSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Culinária Coreana: Análise comparativa de prato típico sul- coreano e brasileiro.PEREIRA, Bianca Domingues; NASCIMENTO, Claudia Amires Souza; AGUIAR, Eduardo Freire Pereira de; SILVA, Marina de Souza Queiroz; SOUZA, Raiane SantosRAMOS, Aline AlvesMonografiaDec-2015
A culinária da região Norte do BrasilVOLPE, José Reinaldo Limeira; FARIAS, Lorrye Paiva Flegler de; CASAGRANDE, Luísa SimõesDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Culinária do Centro-Oeste: o pequi como iguaria naturalANTUNES, Maria Julia Muniz; SANTOS, Valéria Vanessa Oliveira dos; PAULA, Vitória Alessandra deDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJun-2020
Culinária Sudeste: a pizza sudestina como uma vertente gastronômica típica brasileiraPEREIRA, Aline Paula; MARQUES, Natiélli Amador; BORSARI, Roberta Moura; MAGALHÃES, Rodrigo Mesquita; SANTOS, Sabrina Fernandes dos; SANTOS, Valdeci GonçalvesDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Culinária Sul do Brasil: a uva e o vinho como tradição e cultura alimentarLOPES, Adriano Sabino; MELQUIDES, Kauan Vinicius; SOARES, Thiago Reis; SANTOS, Vinicius de MeloDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
O desenvolvimento de uma cafeteria multicultural: disseminando novas experiências gastronômicasCOMPAROTI, Gabriel Lucas Marcondes; REIS, Isabela Regina dos; ALVES, Lara Beatriz Orlandeli Barros; LOPES, Samara Maranho Duran.LEITE, Luciana Cristina; FESTA, SilvanaModelo de Negócios2019
Eco gastronomia: sustentabilidade na cozinhaPAULO, Amanda do Nascimento; ANDRADE, Eliana Blante Moraes de; CÂMARA, Fábio; SILVA, Giovanna Ramiro; CASTRO, Giovanna Elizabeth Pines de; OURIQUE, Karen MittendorferSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Elaboração de evento inspirado na gastronomia de Mato Grosso - “Vivencie Mato Grosso”MENDES, Maria Ketllyn; SANTOS, Pamela Simeão dos; SILVA, Renata Silvestre Borges da; SOUSA, Sara Francisca deSILVA, Cristiane Bastos de OliveiraMonografiaDec-2018
As empresas gastronômicas e sua relação com a pandemia 2020 : análise de mercado para abertura de um restaurante pós pandemia.SANTOS, Adrielly Caroline Pedrozo dos; SANTOS, Anna Lina Beline Gomes dos; ZANETI, Kauã Dantas BarbosaSANT'ANA, Aline Dorta de SouzaMonografia7-Dec-2021
Gastronomia Norte-americana: Consequências do consumo exagerado de alimentos industrializados por criançasGONÇALVES, Beatriz Menezes; LEITE, Caroline Martins Freire; SILVA, Gabriel Henrique da Costa; FRANCISCO, Natalia Pereira; SANTOS, Nathália PitelRAMOS, Aline Alves; INOCÊNCIO, Natalie Milena da SilvaMonografiaDec-2015
Gastronomia Oriental: Avaliação nutricional da culinária japonesa comparada à culinária brasileira.BANZATTO, Anna Beatriz Bardó; SILVA, Camilla Fernandes; SANTOS, Emily Aurélia dos; SILVA, Laís Soares da; SANTOS, Rafaella Fernandes da SilvaRAMOS, Aline AlvesMonografiaDec-2015
KALL FIT ALIMENTAÇÃO SAUDÁVELBAQUETI, Alessandro Gustavo; MENDONÇA, Kaio Jesus Figueira; PERES, Lucas da Silva; GUTIERRES, LudmilaDUARTE, Renata MirandaMonografia16-Jun-2021
Memórias gustativas e suas influências culturaisSILVA, Luiz Claudio da; PRADA, Maria Eduarda Brediks; BRAJON, Raphael Augusto; LEVADA, Sabrina Aparecida Prado; HAYASHIGUTI, Withyelly da SilvaSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Panelando cozinhe aqui suas ideiasCOELHO, Guilherme Roberto Viana; BARBOSA, Leonardo Moura; SOUZA, Murilo Henrique Nascimento; ANDRADE, Samanta Siqueira deOLIVEIRA, Cláudio Luís VieiraMonografia2016
Plano de negócio: restaurante nostálgicoALMEIDA, Thais Silva de; BASSAI, Júlia França; LINO, Viviane Rodrigues da Silva; SANTOS, Maria Rebeca Landim dos; SILVA, Favaro Nascimento da; SILVESTRE, Maria EduardaFONTES, David de MoraisMonografia6-Jun-2022
Plantas alimentícias não-convencionais (PANCS): usos culináriosCARLINO, Larissa Tainá de Sá; RIBEIRO, Luciene Amaral de Andrade; ROCHA, Mariana Legieri Garcia; SANTOS, Valéria Aparecida dosSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021