Browsing by ???browse.type.metadata.sponsorship??? Curso Técnico em Alimentos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 33 to 52 of 149 < previous   next >
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Cappuccino proteico: uma alternativa para minimizar ou prevenir os efeitos da Síndrome de BurnoutBARBOSA, Andrea Ribeiro da Cruz Alves; DIAS, Claudemir; CRUZ, Denise Gomes da Silva; SILVA, Everton Raimundo da; SILVA, Helton Raimundo Oliveira da; TODARO, Lucas FurlanBULL, Daniel AugustoArtigo científico19-Jun-2023
Cerveja de abacaxi: Poales BeerSILVA, Adam Domingos Macedo Malos da; ANANIAS, Ayana Sahan Costa; MENEZES, Marcelli FonsecaVASCONCELOS, Erick de Souza; ROMEIRO, Janaina GusmãoMonografiaJun-2019
Chips assados de batataSILVA, Cássia Neves da; CAMARGO, Kelly Regina Ramponi dos Santos; CORREA, Lawrence Siqueira; CARVALHO, Monica Aparecida da SilveiraGIULICE, Veronica PavanMonografia21-Jun-2022
Conservação pós-colheita de morango com revestimento comestível a base de fécula de batataSANTOS, Matheus Bezerra dos; SOUZA, Gustavo Luiz de; FERREIRA, Guilherme BurlamaquiSILVA, Ana Suelle Neres daArtigo científico6-Dec-2023
Consultoria de descarte na Companhia de Entrepostos e Armazéns Gerais de São Paulo - reaproveitamento de insumosANDRADE, Ana Cínthia Sandes de; MATIAS, Bruna; NASCIMENTO, Giovanna Elen Silva; SILVA, Jefferson de Souza da; SANTOS, Larissa Maria Alves dos; QUERINO, Maria Eduarda Dantas; SILVA, Talita Kananda daRIBEIRO, Lilian de SouzaArtigo científico12-Dec-2022
Cookie de abacaxi funcional para mulheres em período menstrualGALVANI, Ana C.; PEREIRA, Gabriela; CAVASSANA, Guilherme; RIBEIRO, Jehnnyfer; CARVALHO, Maria Clara; FÉLIX, SangelaRODRIGUES, Maira Claudia Silva de OliveiraArtigo científicoDec-2019
Cookie elaborado com adição da farinha de caroço do abacateAMÂNCIO, Antônio Vieira; SANTOS, Léia Souza; GONÇALVES, Matheus Aguiar; SANTOS, Yago Felipe França dosRIBEIRO, Lilian de SouzaMonografia29-Jun-2023
Cookies de maça sem gluténLACERDA, Aline Melo de; EVANGELISTA, Ana Catarina Bondariw; ALVES, Andressa Carolina Taveiros; BISPO, Emily Vanice; MENDONÇA, Isabella Rosa de; PINHEIRO, Vitória RosaRODRIGUES, Maira Claudia Silva de Oliveira; ANJOS, Fabiane MartinsMonografiaJun-2016
Coxinha modificada com biomassa de banana verde sem glútenGARCIA, Ana Carolina Nogueira; SILVA, Bianca Pereira da; RIBEIRO, Elizabete Almeida; SANTOS, Leticia Vitório dos; SILVA, Maria Valéria de AlencarALVES, Roberto David Pereira; VASCONCELOS, Erick de SouzaMonografiaJun-2018
Coxinha vegana de mandioquinha com recheio de ora pro nóbisPAULA, Gabrielle Souza de; ROSA, Laura Ramalho da; SOARES, Letícia Santos Cardoso; BERTELLI, Luiza Palinca; ANJOS, Mariana Borges Fiorini dosSANTOS, Samara Teodoro dosMonografia6-Dec-2023
Coxurros vegano com recheio de ganache de chocolate e castanha de cajuSILVA, Alice de Lira da; RAMOS, Augusto Gotardo; BISPO, Evely Beatriz Santana; SOUSA, Giovanna Rafaela de BarrosBOTTI, Silvia Cândida Correa FernandesMonografia6-Dec-2021
Creme de alfarroba com pedaços de avelãSOUZA, Pamela Giovanna Silva; OLIVEIRA, Rafael Souza; LIMA, Rafaela Tiago; SILVA, Thayná Maria daRODRIGUES, Maira Claudia Silva de OliveiraMonografiaDec-2016
Creme de morango com PANCPEREIRA, Amanda Aparecida; GONÇALVES, Ana Júlia Salomão; BOLOGNESE, Clara ColasantaSANTOS, Samara Teodoro dosMonografia6-Dec-2023
Creme de paçoca hiperproteico a base de proteína isolada do soro do leiteNAKA, Guilherme Kenji; SILVA, Júlia Machado Santos da; OLIVEIRA, Larissa Cristine de; ROSSINI, Pedro Augusto Torres; COLOMBO, ViniciusSANTOS, Samara Teodoro dosMonografia6-Dec-2023
Desenvolvimento de análogo de pão de queijo a base de mandioquinhaLISBOA, Estefany da Silva; CRUZ, Larissa Rodrigues da; SILVA, Lucas Vinicius Pereira da; RAMOS, Silvana Vitória da Silva; SANTOS, Wellington Rocha dosNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico9-Dec-2021
Desenvolvimento de bebida fermentada com probiótico para crianças com APLVARAÚJO, Maria Fernanda Pires; TORRES, Pedro Henrique AlvesNASCIMENTO, Fabiana Matias dos AnjosMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de bebida láctea fermentada com preparado de abóbora e cocoLIMA, Anderson Rodrigo de; COSTA, Bianca Lima Velozo da; SANTOS, Kemely Mendes dos; CELINI, Pamela; MARQUES, Renata Keli dos Santos; SILVA, Sara Santiago da CostaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia7-Dec-2022
Desenvolvimento de bebida vegetal fermentada mista de amêndoas com cocoCASTRO, Alicia Temistocles de; OLIVEIRA, Amanda Rodrigues; SOUZA, Daiane Oliveira de; TARTAGLIONI, Ester Gardeni; SAMPAIO, Fernanda Hellen Reis; ORTEGA, Nicole de AdamosTEODORO, Renata BrandiArtigo científico4-Dec-2023
Desenvolvimento de bolo de banana com aveia sem glútem, sem lactose, sem ovos e sem açucarSILVA, Cristiane Gomes da; SANTOS, Liliane Souza dos; CRUZ, Talita de Amaral Rodrigues daLESSA, Anselmo OliveiraMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de doce de leite a2a2: análise sensorial e análises físico-químicas do produtoSILVA, Emilly Caroline Gomes; FERREIRA, Rayssa da Silva; RODRIGUES, Rebeca Lana; SANTOS, Renata Nascimento dos; SILVA, Thaynara Oliveira daTEODORO, Renata BrandiArtigo científico5-Dec-2023