Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Plantas alimentícias não-convencionais (PANCS): usos culináriosCARLINO, Larissa Tainá de Sá; RIBEIRO, Luciene Amaral de Andrade; ROCHA, Mariana Legieri Garcia; SANTOS, Valéria Aparecida dosSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Memórias gustativas e suas influências culturaisSILVA, Luiz Claudio da; PRADA, Maria Eduarda Brediks; BRAJON, Raphael Augusto; LEVADA, Sabrina Aparecida Prado; HAYASHIGUTI, Withyelly da SilvaSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Criação de uma rota gastronômica na cidade de Jundiaí/SPMATOS, André Sales; LEAL, Arthur Silva Ricci; AZEVEDO, Guilherme André Moris; SOUZA, Júlia Pincinato de; JESUS, Júlia Vitória deSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Eco gastronomia: sustentabilidade na cozinhaPAULO, Amanda do Nascimento; ANDRADE, Eliana Blante Moraes de; CÂMARA, Fábio; SILVA, Giovanna Ramiro; CASTRO, Giovanna Elizabeth Pines de; OURIQUE, Karen MittendorferSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Inclusão do pão na dieta de um portador de SII por meio da fermentação naturalFABRIS, Helison Gustavo; PARDO, João Felipe Barros; COTARELLI, João Pedro MoraSILVA, William Estevão Lino daMonografia10-Dec-2021
Estudo de caso: movimento slow foodSANTOS, Andreia Bispo dos; SILVA, Giovana Pires da; PRADA, Maria Luiza Pereira; BIZARRIA, Monize; SOUZA, Simone Aparecida de; ANGELINI, ValquiriaMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia regional: releitura pato no tucupiSANTOS, Diogo Cardozo dos; GIARETTA, Felipe Prado; GONÇALVES, Jefferson; SALVADOR, Juliana Rose; SANTIAGO, Murilo Pereira; SOUZA, Paulo Gabriel Araujo deMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Pão de fermentação natural com Pereskia aculeata (ora pro nobis)MASSOLINI, Bruno; LISBOA, Daina Cristina de Andrade; CUNHA, Daniela Costa Luiz; TIBURCIO, Fabio Aparecido; RAIA, Ingrid Gine; CAMARGO, Vanessa PassoniMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia sustentável: preparações com aproveitamento integral de alimentosSILVA, Ana Lucia Franco da; CRUZ, Márcia Gasparetto da; DURANTE, Maria Cristina Martin; SANTOS, Michele Gomes dos; SILVA, Natália Pereira da; GODOY, Rosemary Damásio deMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia de fusão, sua história e evolução ao longo do tempoALVES, Luciana; PEREIRA, Sabrina Cardinalli; CAMILLO, Sonia Regina CoimbraGRIGOLATO, Rosemeire AparecidaMonografia21-Jun-2023