Browsing by ???browse.type.metadata.sponsorship??? Curso Técnico em Gastronomia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Alimentos fermentadosPIVETTA, Márcia Uliana; GONÇALVES, Rafael CanovasGRIGOLATO, Rosemeire AparecidaMonografia21-Jun-2023
Desenvolvimento de plano de negócios de um empreendimento gastronômico - Donna 80FERREIRA, Julio Yukio; CROSARA, Lara Cristina de Lima; SILVA, Lidia Candida da; FOLLA, Livia Domingos; SILVA, Lucas Cavalcante; ROSSI, Ludmila Santos; LIMA, Maiara de Jesus; ALVES, Nadir Felix dos Santos; GOMES, Thauane de Sousa; RAMOS, Valeria AlvesCARVALHO, Sandra Lee deMonografia1-Dec-2022
Estudo de caso: movimento slow foodSANTOS, Andreia Bispo dos; SILVA, Giovana Pires da; PRADA, Maria Luiza Pereira; BIZARRIA, Monize; SOUZA, Simone Aparecida de; ANGELINI, ValquiriaMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Expresso mágico: a gastronomia em Harry PotterCRUZ, Beatriz Romualdo da; SOUZA, Dandara Ribeiro de; JESUS, Deriane Daila Silva dos Reis de; AMARAL, Elton Domingues do; GUERRA, Isabella Cristal Campacci; LEITE, Janaína Fernochio da Silva; AZEVEDO, Márcia de OliveiraOLIVEIRA, Gabriela Wojakevicz Barbosa de; CARVALHO, Sandra Lee deMonografia1-Dec-2022
Gastronomia afetivaSILVA, Ana Amélia dos Reis Ramada da; ALMEIDA, Denise Menezes de; CABRAL, Felipe Gabriel Ferreira; FERREIRA, Mônica AparecidaGRIGOLATO, Rosemeire AparecidaMonografia21-Jun-2023
Gastronomia de fusão, sua história e evolução ao longo do tempoALVES, Luciana; PEREIRA, Sabrina Cardinalli; CAMILLO, Sonia Regina CoimbraGRIGOLATO, Rosemeire AparecidaMonografia21-Jun-2023
Gastronomia inclusiva: promovendo conforto e consciênciaMENDONÇA, Adriana Torezin; LIMA, Ana Julia Alves; ANDRADE, Daiana; PEREIRA, Genilza Ferreira de Farias; RESENDE, Gabrielly Oliveira; PECORARO, Raul Francesco de AraújoMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia no conceito mood foodSOUZA, Denise de; PISTARINI, Graziela Cristiane Ribeiro; RUZZA, Juçara Crisostomo; OLIVEIRA, Luciana Aparecida deGRIGOLATO, Rosemeire AparecidaMonografia21-Jun-2023
Gastronomia regional: releitura pato no tucupiSANTOS, Diogo Cardozo dos; GIARETTA, Felipe Prado; GONÇALVES, Jefferson; SALVADOR, Juliana Rose; SANTIAGO, Murilo Pereira; SOUZA, Paulo Gabriel Araujo deMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia sustentável: preparações com aproveitamento integral de alimentosSILVA, Ana Lucia Franco da; CRUZ, Márcia Gasparetto da; DURANTE, Maria Cristina Martin; SANTOS, Michele Gomes dos; SILVA, Natália Pereira da; GODOY, Rosemary Damásio deMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Pão de fermentação natural com Pereskia aculeata (ora pro nobis)MASSOLINI, Bruno; LISBOA, Daina Cristina de Andrade; CUNHA, Daniela Costa Luiz; TIBURCIO, Fabio Aparecido; RAIA, Ingrid Gine; CAMARGO, Vanessa PassoniMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Prosa e poesia cafeteria cultural norte-brasileiraPIRES, Amanda Aparecida Lelis; REIS, Anna Lucia Tibeli; ANJOS, Diane da Silva dos; AMABIS, Ingrid Janaína dos Santos; SOUZA, Ingrid Laís Santos de; BERTO, Laura dos Santos; MATSUDO, Seara Akemi SantosCARVALHO, Sandra Lee deMonografia1-Dec-2022
Raiz do Brasil: Mandioca: sabor brasileiro e gastronomia inclusivaLOPES, Agatha Casimiro; ALENCAR, Ana Lídia Silveira; CAVALCANTI, Ana Maria Alves; SÁ, Cleusa Aparecida Marciano de; DUTRA, Cristiane Mercedes de Paiva; DIAS, Edimilson de Souza; RIBEIRO, Gabriela de Jesus Fernandes; SOARES, Giovanna BeatrizOLIVEIRA, Gabriela Wojakevicz Barbosa de; CARVALHO, Sandra Lee deMonografia1-Dec-2022