Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/21325
Title: Farinha da casca de banana madura
Other Titles: Ripe banana peel flour
Authors: GABRIELLI FILHO, A. L.
ZUCCULIN, E. de O.
NOVELLI, L. E. do N.
SOUSA, R. D. da S.
Advisor: NAVARRO, Andreia Luiza Piñel
type of document: Artigo científico
Keywords: Alimentos;Alimentos funcionais;Banana;Farinhas
Issue Date: Jun-2024
Publisher: 007
Citation: GABRIELLI FILHO, A. L. et al. Farinha da casca de banana madura. 2024. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Técnico em Alimentos). - Escola Técnica Estadual Conselheiro Antônio Prado, Campinas, 2024.
Abstract: O aproveitamento integralmente os resíduos orgânicos da casca da banana nanica madura é tema de recorrente e será abordado neste projeto farinha de banana madura A casca de banana é um resíduo agroindustrial, rica do ponto de vista nutritivo e com potencial para utilização no desenvolvimento de um novo produto. Neste sentido, o objetivo geral deste trabalho foi estudar o efeito da adição da farinha da casca de banana na elaboração de fazer um suplementar nas receitas saudáveis.
The full use of organic waste from ripe nanica banana peels is a recurring theme and will be addressed in this project ripe banana flour Banana peels are an agro-industrial waste product, rich from a nutritional point of view and with potential for use in the development of a new product. With this in mind, the general aim of this work was to study the effect of adding banana peel flour to the preparation of healthy recipes. healthy.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/21325
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimentos_2024_1_daniel_andre_luis_gabrielli_filho_farinha_da_casca_de_banana_madura.pdf427.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.