Browsing by Author GUIGUER, Elen Landgraf

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Anti-inflammatory, antioxidant, and other health effects of dragon fruit and potential delivery systems for its bioactive compoundsBORGES, Ana Cláudia Abdalla; NISHIKITO, Daniele FranceschiBARBALHO, Sandra MariaArtigo científico6-Jun-2023
Aplicações tecnológicas do óleo de maracujáCESAR, Marta BernardoGUIGUER, Elen LandgrafMonografia22-Nov-2021
Avaliação do conhecimento populacional a respeito da implantação de hortas com plantas PANC em ambiente escolarSILVA, Rafaela Feliciano da; PESSOA, Rafaela GasperottoGIANNONI, Juliana AudiMonografia19-Nov-2021
Benefícios da noz pecã nas doenças cardiovasculares: uma revisãoROSA, Karen Maurício Franco; AGOSTINHO, Stephanie Adriana dos Santos FelicianoGUIGUER, Elen LandgrafMonografia3-Dec-2024
Bolacha tipo “Carolina” sem lactose com recheio de brigadeiro de chuchu e cobertura de alfarrobaTEIXEIRA, Isabelle CampanholiDORTA, ClaudiaMonografia5-Dec-2023
Caracterízação físico-química e microbiológica de méis de Tetragonisca angustula, Melipona mondury e Scaptotrigona postica do primeiro meliponário público de Marília-SPGONÇALVES, Luana Quirino; OLIVEIRA, Tatiele Mayara da SilvaFARINAZZI-MACHADO, Flávia Maria VasquesMonografia18-Jun-2024
Comparações das condições higiênicos sanitárias de hortifrútis de feiras livres dos municípios brasileiros: revisão de literaturaOLIVEIRA, Alcilene Grummt de; DANTAS, Jaqueline Cristina Batista de Paula; SANTANA, Priscila Martins da Silva dos SantosSHIGEMATSU, ElkeMonografia21-Jun-2021
Conhecimento sobre gorduras trans associado ao consumo de pipoca de micro-ondasBONIFÁCIO, Giovanna Rodrigues; TEIXEIRA, LucianaGUIGUER, Elen LandgrafMonografia21-Jun-2022
Contaminação do amendoim por aflatoxina e risco para a saúde humanaSILVA, Lorrany Marry Pereira da; HIROSSE, Norberto EgasGUIGUER, Elen LandgrafMonografia6-Jun-2023
Desenvolvimento de empada adicionada de chaya: avaliação nutricional e microbiológicaALVES, Ewerton Ricardo Marcondes; SOUSA, Matheus Henrique dos SantosGIANNONI, Juliana AudiMonografia2-Dec-2024
Doença celíaca e restrição alimentarCORREDO, Isabela Hermosilla; SILVA, Lorena dos SantosFIORINI, Adriana Maria RagassiMonografia19-Nov-2021
Edulcorantes naturais como alternativas saudáveis à substituição da sacaroseSANTOS, Luana Ferreira dos; PAULA, Milena Cristina Oliveira deBECHARA, Karina QuesadaMonografia22-Nov-2022
Efeito do consumo da linhaça como auxiliar na prevenção da depressão: uma abordagem nutricionalLACERDA, Fransueli CristinaGUIGUER, Elen LandgrafMonografia3-Dec-2024
Effects of Smallanthus sonchifolius flour on metabolic parameters: a systematic reviewSILVA, Isabela Frazão da; BRAGANTE, Wesley RossiBARBALHO, Sandra MariaArtigo Científico2-Dec-2024
Gordura trans e os impactos na escolha dos alimentosCAVALARO, Isabela Cristina Vicenzoto; SANTOS, Reizon Vieira dosGUIGUER, Elen LandgrafMonografia21-Jun-2022
Gordura trans: uma análise na rotulagem de biscoitos recheadosCARVALHO, Camila Pereira de Jesus; MOTRONI, Carla Regina Alves dos SantosGUIGUER, Elen LandgrafMonografia21-Jun-2021
O impacto da industrialização na saudabilidade do indivíduoFACINA, CarlaFARINAZZI-MACHADO, Flávia Maria VasquesMonografia19-Nov-2021
A influência do uso de probióticos no tratamento da depressãoSANTOS, Maria Clara Moreira dos; OLIVEIRA, Tunize Pamela de SantanaBECHARA, Karina QuesadaMonografia5-Dec-2023
Índice de acidez e peróxido em azeite de oliva extravirgem clássico e gourmetRODUI, Camila Andrade; TEIXEIRA, Zemilson EstevãoGUIGUER, Elen LandgrafMonografia5-Dec-2023
Mangifera indica L., by-products, and mangiferin on cardio-metabolic and other health conditions: a systematic reviewDUARTE, Lidiane GonsalvesBARBALHO, Sandra MariaArtigo científico17-Jun-2024