Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/8440
Title: | Plano de negócio: Paraíso dos doces |
Authors: | MASCAGNI, Daniele Ap. Gomes SIMÃO, Fabiana ALEXANDRE, Tamires Rodrigues Santos SANTOS, Adalecio Mendes de Souza BORGES, Adriana Ap. |
Advisor: | CONDE, Patrícia Cardoso de Pietro |
type of document: | Plano de Negócios |
Keywords: | Gestão de negócios;Modelo de negócio;Administração de empresas;Doces - fabricação |
Issue Date: | 3-Dec-2021 |
Publisher: | 151 |
Citation: | SANTOS, Adalecio Mendes de Souza; BORGES, Adriana Aparecida; MASCAGNI, Daniele Ap. Gomes; SIMÃO, Fabiana; ALEXANDRE, Tamires Rodrigues Santos. Plano de negócios: Paraíso dos doces, 2021. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Técnico em Administração de Empresas) - Escola Técnica Estadual Prof. Ídio Zucchi - Bebedouro, SP, 2021. |
Abstract: | Este projeto apresentará um planejamento da empresa denominada PARAÍSO DOS DOCES. A empresa atuará no ramo de confeitaria, com produção de bolos e doces. No projeto é apresentado, parte do plano de negócio, envolvendo: história do surgimento dos primeiros doces no Brasil, um panorama do mercado em que a empresa atuará, aspectos da estrutura organizacional, bem como, formas de atuação no ambiente eletrônico e sua linha de produtos. ABSTRACT: This project will present a plan of the company called PARAÍSO DOS DOCES. The company will operate in the confectionery business, producing cakes and sweets. The project presents part of the business plan, involving: the history of the emergence of the first sweets in Brazil, an overview of the market in which the company will operate, aspects of the organizational structure, as well as ways of operating in the electronic environment and its line of products. |
URI: | http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/8440 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tecnicoemadministracao_2021_2_adaleciosantos_paraisodosdoces.pdf | 553.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.