Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-14 of 14 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Gastronomia sustentável: preparações com aproveitamento integral de alimentosSILVA, Ana Lucia Franco da; CRUZ, Márcia Gasparetto da; DURANTE, Maria Cristina Martin; SANTOS, Michele Gomes dos; SILVA, Natália Pereira da; GODOY, Rosemary Damásio deMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia regional: releitura pato no tucupiSANTOS, Diogo Cardozo dos; GIARETTA, Felipe Prado; GONÇALVES, Jefferson; SALVADOR, Juliana Rose; SANTIAGO, Murilo Pereira; SOUZA, Paulo Gabriel Araujo deMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Gastronomia inclusiva: promovendo conforto e consciênciaMENDONÇA, Adriana Torezin; LIMA, Ana Julia Alves; ANDRADE, Daiana; PEREIRA, Genilza Ferreira de Farias; RESENDE, Gabrielly Oliveira; PECORARO, Raul Francesco de AraújoMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023
Estudo de caso: movimento slow foodSANTOS, Andreia Bispo dos; SILVA, Giovana Pires da; PRADA, Maria Luiza Pereira; BIZARRIA, Monize; SOUZA, Simone Aparecida de; ANGELINI, ValquiriaMISAEL, Suelen Jorge de SouzaMonografia5-Dec-2023