Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/27226
Title: Análise de mercado do chocolate vegano no Brasil
Other Titles: Market analysis of vegan chocolate in Brazil
Authors: PICHININ, Edinalma Souza da Cruz
Advisor: SILVA, Fernanda Reis da
Other contributor: OLIVA, Rafael Augusto
FERREIRA, Fabiane Rocha Rodrigues
type of document: Artigo Científico
Keywords: Consumidor;Segmentação de mercado
Issue Date: 20-Nov-2024
Publisher: 275
Citation: PICHININ, Edinalma Souza da Cruz. Análise de mercado do chocolate vegano no Brasil. - SP, 2024. Trabalho de conclusão de curso. (Curso superior de tecnologia em Gestão Comercial). Faculdade de Tecnologia de Assis, Prof. Dr. José Luiz Guimarães. Assis, 2024.
Abstract: O presente trabalho tem como objetivo descrever o comportamento do consumidor de chocolates veganos no Brasil. O estudo do comportamento do consumidor pode ajudar no desenvolvimento de estratégias de marketing da empresa. A metodologia utilizada foi pesquisa bibliográfica exploratória, para obter um maior embasamento teórico.
The present work aims to describe the consumer behavior of vegan chocolates in Brazil. The study of consumer behavior can help in the development of the company's marketing strategies. The methodology used was exploratory bibliographic research, to obtain a greater theoretical basis.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/27226
Appears in Collections:Trabalhos de conclusão de curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
edinalma-1(1)(1).pdf
  Restricted Access
129.88 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.