Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15935
Title: Geleia de kiwi e ora-pro-nóbis: enriquecida com fibra
Authors: ARAÚJO, Maria de Fátima Ferreira de
MUNIZ, Rosana Ribeiro
Advisor: VASCONCELOS, Erick de Souza
ROMEIRO, Janaina Gusmão
type of document: Monografia
Keywords: Geleias;Fibras na dieta
Issue Date: Dec-2019
Publisher: 172
Citation: ARAÚJO, M. de F. F. de ; MUNIZ, R. R. Geleia de kiwi e ora-pro-nóbis:enriquecida com fibra, 2019. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Alimentos) - Escola Técnica Estadual ETEC de Sapopemba (Fazenda da Juta - São Paulo), São Paulo, 2019.
Abstract: O presente trabalho teve como objetivo a criação de um novo produto alimentício onde na sua composição houvesse uma fruta, o kiwi, e uma PANC (Planta Comestível Não Convencional), Ora-Pro-Nóbis, e que além de um produto de consumo alimentar ele também fosse uma fonte rica em fibras. Para elaboração da receita da geleia de kiwi foram utilizados como fonte de pesquisa monografias, fontes bibliográficas e artigos científicos. Para analisar a aceitação do produto no
The present work has as objective the creation of a new food product with a fruit in it's composition, the kiwi, and one No Convencional Plant Food, Ora- Pro- Nóbis, that in addition to the product it would also be a rich source of fiber. To elaborate the kiwi jelly recipe it was used as source, monographs, bibliographys source and scientific articles. To analyze the acceptance of the product in the market it were realized researchs and posterior analysis with aplication of Anova.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15935
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimentos_2019_2_mariadefatima_geleiadekiwieora.pdf
  Restricted Access
1.24 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.