Browsing by Subject Gastronomia
Showing results 27 to 34 of 34
< previous
Title | Author(s) | ???itemlist.dc.contributor.advisor??? | Type | Issue Date |
---|---|---|---|---|
Panelando cozinhe aqui suas ideias | COELHO, Guilherme Roberto Viana; BARBOSA, Leonardo Moura; SOUZA, Murilo Henrique Nascimento; ANDRADE, Samanta Siqueira de | OLIVEIRA, Cláudio Luís Vieira | Monografia | 2016 |
Percepção dos profissionais da nutrição acerca do uso da gastronomia hospitalar | FRANCA, Kariny Souza; GONÇALVES, Valentina Zuemi Shimabukuro; REIS, Hallana Silva Pereira; SANTOS, Matheus Perez Eli; SANTOS, Rafaela Marques dos; SANTOS, Rebeca Marta Alves; SILVA, Yasmin | BARBOSA NETO, Amanda; REIS, Henrique Nogueira | Artigo científico | 15-Dec-2023 |
Plano de negócio: restaurante nostálgico | ALMEIDA, Thais Silva de; BASSAI, Júlia França; LINO, Viviane Rodrigues da Silva; SANTOS, Maria Rebeca Landim dos; SILVA, Favaro Nascimento da; SILVESTRE, Maria Eduarda | FONTES, David de Morais | Monografia | 6-Jun-2022 |
Plantas alimentícias não-convencionais (PANCS): usos culinários | CARLINO, Larissa Tainá de Sá; RIBEIRO, Luciene Amaral de Andrade; ROCHA, Mariana Legieri Garcia; SANTOS, Valéria Aparecida dos | SILVA, William Estevão Lino da | Monografia | 10-Dec-2021 |
Prosa e poesia cafeteria cultural norte-brasileira | PIRES, Amanda Aparecida Lelis; REIS, Anna Lucia Tibeli; ANJOS, Diane da Silva dos; AMABIS, Ingrid Janaína dos Santos; SOUZA, Ingrid Laís Santos de; BERTO, Laura dos Santos; MATSUDO, Seara Akemi Santos | CARVALHO, Sandra Lee de | Monografia | 1-Dec-2022 |
Raiz do Brasil: Mandioca: sabor brasileiro e gastronomia inclusiva | LOPES, Agatha Casimiro; ALENCAR, Ana Lídia Silveira; CAVALCANTI, Ana Maria Alves; SÁ, Cleusa Aparecida Marciano de; DUTRA, Cristiane Mercedes de Paiva; DIAS, Edimilson de Souza; RIBEIRO, Gabriela de Jesus Fernandes; SOARES, Giovanna Beatriz | OLIVEIRA, Gabriela Wojakevicz Barbosa de; CARVALHO, Sandra Lee de | Monografia | 1-Dec-2022 |
Receitas gourmet: aplicação web gastronômica | RAMOS, Simone Martins; ALVES, Thais Maia | LUCAS, Carlos Alberto | Artigo científico | 2023 |
Sabores do mundo: Uma proposta de diversidade gastronômica e cultural | SILVA, Alan Charles Catalan da; SANTOS, Anderson Nunes dos; KOKUE, Igor Massakazu Kokue; SOUZA, Lucas de; CAMARGO, Luis Henrique Carpanezi; MESTRINHERI, Lélio; SANTOS, Thiago Francis dos | HATANO, Nicoli Carolini de Lázari | Monografia | 18-Jun-2019 |