Browsing by ???browse.type.metadata.sponsorship??? Curso Técnico em Alimentos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 47 to 66 of 148 < previous   next >
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Desenvolvimento de análogo de pão de queijo a base de mandioquinhaLISBOA, Estefany da Silva; CRUZ, Larissa Rodrigues da; SILVA, Lucas Vinicius Pereira da; RAMOS, Silvana Vitória da Silva; SANTOS, Wellington Rocha dosNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico9-Dec-2021
Desenvolvimento de bebida fermentada com probiótico para crianças com APLVARAÚJO, Maria Fernanda Pires; TORRES, Pedro Henrique AlvesNASCIMENTO, Fabiana Matias dos AnjosMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de bebida láctea fermentada com preparado de abóbora e cocoLIMA, Anderson Rodrigo de; COSTA, Bianca Lima Velozo da; SANTOS, Kemely Mendes dos; CELINI, Pamela; MARQUES, Renata Keli dos Santos; SILVA, Sara Santiago da CostaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia7-Dec-2022
Desenvolvimento de bebida vegetal fermentada mista de amêndoas com cocoCASTRO, Alicia Temistocles de; OLIVEIRA, Amanda Rodrigues; SOUZA, Daiane Oliveira de; TARTAGLIONI, Ester Gardeni; SAMPAIO, Fernanda Hellen Reis; ORTEGA, Nicole de AdamosTEODORO, Renata BrandiArtigo científico4-Dec-2023
Desenvolvimento de bolo de banana com aveia sem glútem, sem lactose, sem ovos e sem açucarSILVA, Cristiane Gomes da; SANTOS, Liliane Souza dos; CRUZ, Talita de Amaral Rodrigues daLESSA, Anselmo OliveiraMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de doce de leite a2a2: análise sensorial e análises físico-químicas do produtoSILVA, Emilly Caroline Gomes; FERREIRA, Rayssa da Silva; RODRIGUES, Rebeca Lana; SANTOS, Renata Nascimento dos; SILVA, Thaynara Oliveira daTEODORO, Renata BrandiArtigo científico5-Dec-2023
Desenvolvimento de doce tipo cocada com inhame reduzido em açúcaresROCHA, Telma Santana; SOUSA, Edvan José de; RIBEIRO, Everton Castro; BONFIM, Jerri AlmeidaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Desenvolvimento de empanado de frango rico em fibrasSOUZA, Beatriz Santos de; DAMACENO, Cleide Eunice Faria; GOMES, Eric; GOMES, Gilson RobertoVASCONCELOS, Erick de Souza; ROMEIRO, Janaina GusmãoMonografiaDec-2019
Desenvolvimento de iogurte integral, adoçado, adicionado de polpa de banana, mel e beterraba em pó, sem adição de corantes artificiaisJACOMETE, Kedima Júlia; BORBA, Rute Barbosa Lopes; SOUZA, Sara Menezes deTEODORO, Renata BrandiArtigo científico8-Dec-2022
Desenvolvimento de massa tipo tortilha com o uso integral (folhas e talos), dos vegetais: beterraba, cenoura e couveNUNES, Camila Santos Ramos; COSTA, Cleide Aparecida de Oliveira; SILVA, Luciedna Moreira da; SANTOS, Marivania CostaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Desenvolvimento de mistura para o preparo de bolo sabor caféNUNES, Isabel Soares de Jesus; SANTOS, Jascira de Souza; FERREIRA, Michele de Rita; TEIXEIRA, Rosemeiro da SilvaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia29-Jun-2022
Desenvolvimento de molho de sementes de girassolLOPES, Diego Demigio; OLIVEIRA, Felipe Viana de; KERBER, Ingrid SilvaGIULICE, Veronica PavanMonografia21-Jun-2022
Desenvolvimento de pão com casca de abóbora: reaproveitamento de resíduosROCHA, Aryadne Kauane Ferreira; MARTINS, Francine Vitoria Moura; MENEZES, Isabela Camile Ferreira; AVELAR, Jennifer Rodrigues; BRANDÃO, Larissa de Souza; FERNANDES, Yasmin SilvaTEODORO, Renata BrandiArtigo científico7-Dec-2023
Desenvolvimento de preparado de pitaya vermelha e pimenta biquinhoSOEPAZA, Lisandra da Cruz; DIAS, Lucas Rosalvo; SILVA, Marcia Maria da; ALMEIDA, Rayssa Kelly OliveiraNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia7-Dec-2022
Desenvolvimento de produto: pão de mel com farinha de cenouraSILVA, Ketlyn Cristina Antonio da; SILVA, Luana Alves da; IWAMURA, Maria Luiza Bonato; MARACCI, RicardoNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia9-Dec-2021
Desenvolvimento de queijo petit suise a partir do leite de búfala com polpa de abacateSANTOS, Carolina; FERNANDES, Gabriela; JACINTHO, Rafaela; MACEDO, Monica; RODRIGUES, VitoriaRODRIGUES, Maira Claudia Silva de Oliveira; BOGSAN, Cristina StewartMonografiaDec-2016
Desenvolvimento de sorbet de abacaxi, manga e gengibreSANTOS, Paulo Henrique Onézio dos; NASCIMENTO, Maria Kedna da Silva; TEODORO, Reginaldo KleberBULL, Daniel AugustoMonografia19-Jun-2023
Desenvolvimento de um pão tipo bisnaguinha fonte de cálcio para criançasSOUSA, Alana Aparecida dos Santos; CHICARELLI, Deborah da Silva; SILVA, Kezia Vitoria Pereira; CAMPOS, Leticia Fatima Souza deNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia7-Dec-2021
Desenvolvimento e aceitação da bebida vegetal a base de inhame e maracujáALVES, Livia Borges; LOPES, Wendell FabianoSILVA, Ana Suelle Neres daArtigo científico6-Dec-2023
Desenvolvimento e aceitação de "hambúrguer" de jacaLIMA, Sabrina Nascimento de; SOUZA, Maria Eduarda Soares de Oliveira; SILVA, Manoel Carlos Correia da; GARBATI, Julia Oliveira; FRANÇA, Kauan Santana; SILVA, Bianca Pereira daSILVA, Ana Suelle Neres daArtigo científico6-Dec-2023