Browsing by ???browse.type.metadata.sponsorship??? Curso Técnico em Agroindústria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 16 to 35 of 39 < previous   next >
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Fabricação de geleia de uva com açafrãoVECHIATTO, Amanda Caroline Pereira; CARVALHO, Adryan Gustavo Araujo de; VASCONCELOS, Juliana da Silva; GONÇALVES, Pedro CostaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Geleia de limão sicilianoPERES, Maria Eduarda Pimentel; SOUZA, Mikaely Esteves de; OLIVEIRA, Wanielson Conceição deBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
A importância da planta ora pro nobis no processo agroindústriaVIEIRA, Antonia Elivada freitas; LIMA, Juciana Gonçalves de; BONADIO, Keythely Angélica; LIMA, Kesia Diogo de; VERI, Leticia; RODRIGUES, Vitor Gabriel da SilvaBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Nov-2022
Leite de cabra fermentado por diferentes culturas de kefirSILVA, Auana Cristina Chimelo da; BRANDÃO, Brenda Kelly Silva; TURRIONI, Daniele Arantes; SANTOS, Ediene Maria Silva dos; ROBERTO, Jorge Luis Estevam RobertoBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
O leite e seus derivados no processo agroindustrialSOUZA, Dayse Mara Lírio de; SANTOS, Deyse Ferreira dos; RIBEIRO, Elaine Cristina; PIOVESAN, Isabeli DuarteBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico5-Dec-2022
Licor de CupuaçuSOUZA, Alane Laurinda de; BRITO, Amanda Serafim; SERAFIM, Suziane CristinaBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Linguiça dugana ou mocela brancaSANTOS, Adriana Talharo dos; ALMEIDA, Bruna Lima de; RODRIGUES, Edna; ARAUJO, Giulia; SILVA, Guilherme LimaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Modelos de boas práticas no processo de produção dos alimentosSACIENTE, Lorena Oliveira; LIMA, Marta Danielle dos Santos; PIMENTEL, Vitor Vinicius Pereira; RIBEIRO, Wellington CardosoBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Nov-2022
Ora-Pro-Nóbis e seus benefícios para a saúdeMORAES, Darlan Angelo Rocha; MORAES, Deivid Bernardino de; CARDOSO, Enzo Ferreira; TRINDADE, Fabiano SaraivaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Processamento de creme de leite na produção de manteiga com e sem adição de jacaSILVA, Maria Eleciene da; CONCEIÇÃO, Karine Kiliane daBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico30-Jun-2023
Processamento de molho de tomate orgânicoCARVALHO, Clarice Amorim de; BACANELLI, Joyce de Jesus; NUNES, Pâmela Suênia da Silva; SILVA, Paulo Henrique dos SantosBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico21-Jun-2022
Processo agroindustrial da geleia de pitayaSILVA, Augusto Vagner da; MIRANDA, Aurelio Miguel de Carvalho; SILVA, Dayana Milena TeixeiraBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Produção agroindustrial do açúcar mascavoSILVA, Isabela Perez da; JESUS, Michele Passos de; BARBOSA, Mirian Andreia; RODRIGUES JÚNIOR, Sergio RobertoBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Produção da barrinha de batata doceSILVA, Carla Natiele da; ARANHA, Luma da Fonseca; BALDOINO, Manoela Luana Iracema Demarchi Portes; ADAMI, Maria Fernanda Neves; GODOY, Naoni IngraBOCATO, Glaucia FabianeMonografia25-Jun-2018
Produção de hambúrguer artesanalOLIVEIRA, Carlos Eduardo Ramos; GAMA, Emily Iris; OLIVEIRA, Felipe Rafael de; LIMA, Grasyelle Gonçalves de; DAMACENO, Vinicius RibeiroBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico5-Dec-2022
Produção de licor de amora a partir da fermentação alcoolicaSILVA, Jonatas Alves da; PEREIRA, Milene; RIBEIRO, Vinicius HenriqueBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Jun-2021
Produção de mel na AgroindústriaMARTINS, Ana Júlia Andreazzi; OLIVEIRA, Bruno Henrique Ramos; PEREIRA, Gildilene Melonio; SILVA, Pablo Eduardo Santos da; SILVA, Kaio Henrique Brito daBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico21-Jun-2022
Produção de pimenta recheada de qualidade e produção artesanalSANTOS, Paulo César dos; CORRÊA, Misael Alexandre; SANTOS, Sandra Regina Brito dos; LEMOS, Sincler Velloso; MUNHOZ, Vinícius da SilvaBORGONOVI, Taís FernandaArtigo científico27-Oct-2023
Produção de salame de frango misto defumadoLORENZZATO, Adriana Paula Gaeta; NEVES, Almilquer Luis Rondini; LEÃO, Antonio Marcelo da Cruz Camargo; MUNHOZ, Diego Henrique da Silva; SILVA, Josiane Helena daBOCATO, Glaucia FabianeMonografia25-Jun-2018
Propriedades bioquímicas da pimenta dedo de moçaFERREIRA, Ana Carolina Silva; SOUZA, Cailaine Oliveira de; SILVA, Daniel dos Santos Cassiano da; COTRIM, Emanuelly Vitória de Souza; ROSSINI, Gabriela Jéssica; MENDES, Josivaldo SerraBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico5-Dec-2022