Browsing by Author DEANUNCIO, Gabriela Soldi Gonçalves

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Beijoca: culinária indígenaCOSTA, Amanda Honório da; BORGES, Domenica Tatiane; ROSIM, Maria Fernanda; PACHECO, Randerson Silva; EMILIO, Solange AparecidaDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Comida e culinária nordestinaROSSIN, Antônio Juliano; GARCIA, Cristiane de Castro; SANTOS, Dayse Guedes dos; SILVA, Mayara Leandro daDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
A culinária da região Norte do BrasilVOLPE, José Reinaldo Limeira; FARIAS, Lorrye Paiva Flegler de; CASAGRANDE, Luísa SimõesDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Culinária do Centro-Oeste: o pequi como iguaria naturalANTUNES, Maria Julia Muniz; SANTOS, Valéria Vanessa Oliveira dos; PAULA, Vitória Alessandra deDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJun-2020
Culinária Sudeste: a pizza sudestina como uma vertente gastronômica típica brasileiraPEREIRA, Aline Paula; MARQUES, Natiélli Amador; BORSARI, Roberta Moura; MAGALHÃES, Rodrigo Mesquita; SANTOS, Sabrina Fernandes dos; SANTOS, Valdeci GonçalvesDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020
Culinária Sul do Brasil: a uva e o vinho como tradição e cultura alimentarLOPES, Adriano Sabino; MELQUIDES, Kauan Vinicius; SOARES, Thiago Reis; SANTOS, Vinicius de MeloDEANUNCIO, Gabriela Soldi GonçalvesMonografiaJul-2020