Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/7153
Title: Alimentação de risco na diabete tipo I
Other Titles: Risky diet in type II diabetes
Authors: DUARTE, Bruno
HENRIQUE, Carlos
PATRÍCIA, Sandra
RIBEIRO, Daiane
Advisor: ROQUE, Edmara
Other contributor: NUNES, Bruna Honorato
BARBOSA, Adriano Oliveira
REIS, Henrique Nogueira
type of document: Monografia
Keywords: Alimentos industrializados;Diabetes mellitus;Doença crônica;Hábitos alimentares
Issue Date: 8-Dec-2021
Publisher: 238
Citation: DUARTE, Bruno; HENRIQUE, Carlos; PATRÍCIA, Sandra; RIBEIRO, Daiane; Alimentação de risco na diabete tipo II, 2021. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnica Dietética em Nutrição) - Escola Técnica Estadual ETEC Irmã Agostina (Jardim Satélite - São Paulo), São Paulo, 2021.
Abstract: O estilo de vida atual faz com que doenças crônicas não transmissíveis afetem todos os tipos de públicos e por consequência, criando estados de saúde indesejáveis aumentando o risco de complicações de saúde, que aderindo a hábitos alimentares de pouca qualidade junto a demais fatores de risco, podem potencializar o surgimento ou o agravo da diabetes tipo II.
The current lifestyle causes non-communicable chronic diseases to affect all types of public and, consequently, creating undesirable health states, increasing the risk of health complications, which, by adhering to poor quality eating habits along with other risk factors, can potentiate the onset or worsening of type II diabetes.
URI: http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/7153
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ALIMENTAÇÃO DE RISCO NA DIABETES TIPO II.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.