Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/40117
Title: Industrialização e comercialização de produto alimentício: produtos saudáveis e low carb
Other Titles: Industrialization and marketing of food products: healthy and low-carb products
Authors: POY, Alexandre Boiago
BORDIN, Ana Beatriz Deolindo
SOUZA, Ana Lívia Galani de
CARREIRA, João Pedro de Campos
DOMINGOS, Karolainy de Brito Munhoz
Advisor: SILVA, Elton Roberto da
type of document: Monografia
Keywords: Alimentação;Negócios;Negócio (Plano);Serviços de alimentação
Issue Date: 5-Dec-2025
Publisher: 098
Citation: POY, Alexandre Boiago; BORDIN, Ana Beatriz Deolindo; SOUZA, Ana Lívia Galani de; CARREIRA, João Pedro de Campos; DOMINGOS, Karolainy de Brito Munhoz. Industrialização e comercialização de produto alimentício: produtos saudáveis e low carb. 2025. 36 f. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Administração) - Etec Philadelpho Gouvêa Netto, São José do Rio Preto, 2025.
Abstract: O presente plano de negócios tem como objetivo apresentar a estruturação da empresa Do Grão ao Pão Comércio Alimentício Ltda., com nome fantasia Do Grão ao Pão. A empresa está sediada em São José do Rio Preto, estado de São Paulo. Sua proposta consiste em atuar no segmento de alimentação saudável, com foco na industrialização e comercialização de produtos saudáveis e low carb. Nosso portfólio alia sabor, saúde, qualidade e praticidade para as refeições diárias, voltado a consumidores que buscam uma alimentação equilibrada e bem-estar. Este documento descreve os aspectos mercadológicos, operacionais e financeiros do empreendimento, incluindo uma análise estratégica que demonstra seu potencial de lucratividade e sustentabilidade, evidenciando a viabilidade do negócio.
This business plan aims to present the structuring of the company Do Grão ao Pão Comércio Alimentício Ltda., with the trade name Do Grão ao Pão. The company is based in São José do Rio Preto, in the state of São Paulo. Its proposal is to operate in the healthy food segment, focusing on the industrialization and commercialization of healthy and low-carb products. Our portfolio combines taste, health, quality, and convenience for daily meals, targeting consumers who seek a balanced diet and well-being. This document describes the market, operational, and financial aspects of the enterprise, including a strategic analysis that demonstrates its potential for profitability and sustainability, highlighting the feasibility of the business.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/40117
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
emmtecadministracao_2025_2_ alexandrepoy_industrializacao.pdf743.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.