Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36483
Title: Plano de negócios: Riad hotel fazenda - abertura de hotel fazenda em Pindamonhangaba
Other Titles: Business plan: Riad farm hotel - opening a farm hotel in Pindamonhangaba
Authors: CARVALHO NETO, Felipe Emidio de
SOARES, Laura Reis
Advisor: ROSA, Jorge Luiz
Other contributor: BLECK, Cleide Machado
ROSA, Rodolfo Neves
type of document: Plano de Negócios
Keywords: Hotéis fazendas;Turismo rural;Hotelaria;Turismo ecológico;Negócio (Plano);Arquitetura
Issue Date: 24-Jun-2024
Publisher: 133
Citation: CARVALHO NETO, Felipe Emidio de; SOARES, Laura Reis. Plano de negócios: Riad hotel fazenda - abertura de hotel fazenda em Pindamonhangaba. 2024. Plano de negócios (Curso Superior de Tecnologia em Gestão de Negócios e Inovação) - Faculdade de Tecnologia de Pindamonhangaba, Pindamonhangaba, 2024.
Abstract: Este plano de negócio tem como objetivo propor uma iniciativa de um empreendimento inovador no ramo de hotelaria em Pindamonhangaba, focado em explorar recursos naturais, áreas verdes e uma arquitetura diferenciada para atrair pessoas que buscam um bom local para lazer e descanso, proporcionando uma conexão do ser humano com a natureza. Com ênfase no ecoturismo, oferecerá experiências únicas em meio à natureza, promovendo lazer seguro e destacando a cultura local através da gastronomia. Além de impulsionar o crescimento econômico, a iniciativa visa contribuir para o desenvolvimento sustentável, conscientizando sobre a preservação ambiental, proporcionando empregos e impulsionando o turismo local.
This business plan aims to propose an initiative for an innovative hotel business in Pindamonhangaba, focused on exploring natural resources, green areas and unique architecture to attract people looking for a good place for leisure and rest, providing a connection between humans and nature. With an emphasis on ecotourism, it will offer unique experiences surrounded by nature, promoting safe leisure and highlighting local culture through gastronomy. In addition to boosting economic growth, the initiative aims to contribute to sustainable development, raising awareness about environmental preservation, providing jobs and boosting local tourism.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36483
Appears in Collections:Trabalhos de conclusão de curso



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.