Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/33859
Title: Quero Fritas
Other Titles: Quero Fritas
Authors: JARDIM, Ana Luiza Azevedo
MURÇA, Luma Noely dos Santos
Advisor: LITCANOV, Adriano Marcelo
Other contributor: LITCANOV, Adriano Marcelo
BUENO, Fabiana Theodoro de Souza
BELLINI, Gilberto César Ortolan
type of document: Plano de Negócios
Keywords: Administração;Batata;Alimentação;Empreendedorismo
Issue Date: 28-Jun-2025
Publisher: 176
Citation: JARDIM, Ana Luiza Azevedo; MURÇA, Luma Noely dos Santos. Quero Fritas. 2025. Plano de Negócios (Curso Superior de Tecnologia em Gestão Empresarial) - Faculdade de Tecnologia de Sertãozinho "Dep. Waldyr Alceu Trigo", Sertãozinho, 2025.
Abstract: O objetivo deste trabalho foi apresentar a empresa Quero Fritas, que atua no ramo de alimentação com foco no delivery de batatas fritas com acompanhamentos. A metodologia utilizada incluiu uma análise do modelo de funcionamento da empresa e dos recursos disponíveis. A primeira etapa consistiu em uma pesquisa sobre o funcionamento do negócio, seguido por uma avaliação da estrutura básica necessária para sua operação. Os resultados demonstraram que, mesmo com uma equipe reduzida de duas sócias e produção realizada em uma cozinha residencial equipada, a empresa possui um bom desempenho, sendo capaz de atender de 35 a 45 pedidos por noite. O negócio vem se consolidando por meio da organização, eficiência operacional e atendimento de qualidade.
The objective of this work was to present the company Quero Fritas, which operates in the food sector focusing on the delivery of French fries with accompaniments. The methodology used included an analysis of the company's operating model and available resources. The first stage consisted of research on the business's operation, followed by an evaluation of the basic structure necessary for its operation. The results showed that, even with a small team of two partners and production carried out in a residential kitchen, the company performs well, being able to handle 35 to 45 orders per night. The business has been consolidating through organization, operational efficiency, and quality service.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/33859
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gestao_empresarial_2025_1_ana_luiza_azevedo_jardim_quero_fritas.pdf
  Restricted Access
600.9 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.