Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/31079
Title: Massas & sabores
Other Titles: Pasta & flavors
Authors: PEREIRA, Fabiula Gonçalves
SHIBATA, Isabel Cristina
MANTOVANI, Laiza Thaciany
QUEIROZ, Tamires Santos da Silva
Advisor: MUSSATO, Thalia
type of document: Plano de Negócios
Keywords: Massas alimentícias;Qualidade
Issue Date: 2021
Publisher: 255
Citation: PEREIRA, Fabiula Gonçalves. Massas & sabores, 2021. Trabalho de conclusão de curso (Técnico em administração) - ETEC Alcides Cestari, Monte Alto, 2021
Abstract: Desenvolvimento de um Plano de Negócio com o objetivo de avaliar a viabilidade da abertura de uma casa de massas em Monte Alto através de estudo das tendências de mercado e da concorrência. Também será desenvolvido um planejamento estratégico, contemplando o desenvolvimento de um modelo de negócios e uma análise para estabelecer um direcionamento a ser seguido pela empresa, levando em conta as condições intemas e extemas e sua evolução esperada. Também considera premissas básicas que a empresa deve respeitar para que todo o processo tenha coerência e sustentação.
Development of a Business Pian to assess the feasibility of opening a mass house in Monte Alto through the study of market trends and competition. A strategic planning will also be developed, including fhe development of a business model and an analysis to establish a direcSon to be foliowed by the company, taking into account premises that lhe company must respect in order for the whole process to have coherence and support.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/31079
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
administracao_2021_2_fabiula_goncalves_pereira_plano_de_negocios_empersa_massas.pdf.pdf
  Restricted Access
8.7 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.