Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/29660
Title: | Devs Burger: Sistema de pedidos para hamburgueria |
Other Titles: | Devs Burger: Burger ordering system |
Authors: | MARTINS, Aline Diniz NAGAMUTA, Gabriela |
Advisor: | SILVESTRIN, Rui |
Other contributor: | CÓ, Cristina dos Santos CAVALCANTE, Eveline Katia de Souza Pontual |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Sistemas;Alimentação |
Issue Date: | 21-Nov-2024 |
Publisher: | 005 |
Citation: | MARTINS, Aline Diniz; NAGAMUTA, Gabriela. Devs Burger: sistema de pedidos para hamburgueria, 2024. Trabalho de conclusão de curso ( Curso Superior de Tecnologia em Sistemas para Internet) - Faculdade de Tecnologia Baixada Santista Rubens Lara, Santos, 2024 |
Abstract: | O setor de alimentação tem enfrentado uma transformação significativa devido à digitalização, com plataformas de pedidos online e delivery representando uma grande parte da receita dos restaurantes. Esse novo cenário exige que os empresários adotem tecnologias para otimizar processos e melhorar a experiência do cliente. Nesse contexto, o projeto propõe um sistema de gerenciamento voltado para hamburguerias, visando facilitar a administração de produtos e pedidos, ao mesmo tempo que oferece uma interface intuitiva para os consumidores realizarem pedidos. Ambas as interfaces têm como foco garantir que o processo de pedidos seja concluído com sucesso, permitindo o acompanhamento dos status em tempo real. Além disso, o sistema é acessível em telas de diferentes tamanhos, tornando-se mais inclusivo tanto para gestores quanto para clientes. Por fim, após a realização de testes de usabilidade, constatou-se que a solução atende de forma eficaz à sua proposta, proporcionando um processo de pedidos eficiente que pode ser adaptado para atender às diversas necessidades dos usuários e a diferentes ramos alimentícios. The food sector has undergone a significant transformation due to digitalization, with online ordering and delivery platforms representing a large part of restaurant revenue. This new scenario requires entrepreneurs to adopt technologies to optimize processes and improve customer experience. In this context, the project proposes a management system designed for burger joints, aiming to facilitate the administration of products and orders while offering an intuitive interface for consumers to place their orders. Both interfaces focus on ensuring that the ordering process is successfully completed, allowing for real-time status tracking. Additionally, the system is accessible on screens of different sizes, making it more inclusive for both managers and customers. Finally, after conducting usability tests, it was found that the solution effectively meets its purpose, providing an efficient ordering process that can be adapted to meet the diverse needs of users and different food sectors. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/29660 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
devs burger sistema.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.