Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/23150
Title: | Planeje eventos: sistema de organização de eventos. |
Other Titles: | Plan events: event organization system. |
Authors: | GOMES, Angela Bachini UEHARA, Anna Mayumi LEITE, Bianca Barbosa MARTINS, Felipe |
Advisor: | MORAES, Guilherme de |
Other contributor: | MORAES, Guilherme de ULIANA, Jéssica Laira de Araujo Esgoti CARNEIRO, Tiago Ribeiro |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Eventos;Publicidade;Cálculo |
Issue Date: | Dec-2018 |
Publisher: | 138 |
Citation: | GOMES, Angela Bachini; UEHARA, Anna Mayumi; LEITE, Bianca Barbosa; MARTINS, Felipe, 2018. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Informática para internet) - ETEC Professor Armando José Farinazzo, Fernandópolis, 2018. |
Abstract: | O segmento de eventos mantém-se como um dos que ainda mais
crescem no país em relação à comercialização de serviços, locais e alimentação. O
problema é que com a vasta crise econômica pessoas buscam por economia de
dinheiro e de tempo. Assim, o principal objetivo do presente projeto é a divulgação
de locais para a locação, apresentar diferentes produtos e serviços oferecidos no
ramo das festividades e o cálculo de alimentos a partir de uma projeção, a qual leva
em conta a quantidade de convidados para que se possa amenizar a questão do
desperdício. Diante de tal contexto, o sistema permite realizar projeções de
alimentos e bebidas. Os resultados obtidos com o desenvolvimento do projeto
alcançaram os objetivos previstos, visto que o sistema facilita a busca dos serviços
na área de eventos, a divulgação de chácara e salões para a locação e os alimentos
e bebidas já pré-estabelecidos para tornar mais preciso o gasto na compra de
alimentos, reunindo assim diversas informações em uma única plataforma. The segment of events remains one of the most growing in the country in relation to the marketing of services, places and food. The problem is that with the vast economic crisis people are looking for money and time savings. Thus, the main objective of this project is to publicize locations for the lease, present different products and services offered in the field of festivities and the calculation of food from a projection, which takes into account the number of guests to be can ease the issue of waste. Given this context, the system allows to carry out food and beverage projections. The results obtained with the development of the project have achieved the expected objectives, since the system facilitates the search of services in the area of events, the disclosure of farm and lounges for the lease and the food and beverages already pre-established to make more precise the spending on the purchase of food, gathering information on a single platform. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/23150 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PLANEJE EVENTOS SISTEMA DE ORGANIZAÇÃO DE EVENTOS.pdf Restricted Access | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.