Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/22340
Title: | Iogurte de maracujá |
Other Titles: | Passion fruit yogurt |
Authors: | COSTA, Cleber Lucio da GROTTO, Milleny Purcino SILVA, Natacha Maria Ferreira PEREIRA, Raquel Cristina Laureano |
Advisor: | PEREIRA, Liliane Giglio Figueiredo |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Alimentos;Maracujá |
Issue Date: | Jun-2024 |
Publisher: | 060 |
Citation: | COSTA, Cleber Lucio da; GROTTO, Milleny Purcino; SILVA, Natacha Maria Ferreira; PEREIRA, Raquel Cristina Laureano. Iogurte de maracujá, 2024. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Alimentos) - Etec Francisco Garcia, Mococa, 2024. |
Abstract: | O iogurte é um produto lácteo fermentado que se origina a partir do leite. É uma
bebida mundialmente conhecida e consumida no mundo inteiro. Há vários tipos
de fermentação, para este produto vamos utilizar iogurte natural, composto por
Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus. O maracujá que
utilizamos, foi o tradicional; Origem: (planta do gênero passiflora). Este trabalho
teve como objetivo desenvolver Iogurte de maracujá. Objetivou -se produzir uma
bebida natural para benefício da saúde humana. Yogurt is a fermented dairy product that originates from milk. It is a globally known drink consumed all over the world. There are several types of fermentation, for this product we will use natural yogurt, composed of Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus. The passion fruit we used was the traditional one; Origin: (plant of the genus passiflora). This work aimed to develop passion fruit yogurt. The objective was to produce a natural drink that would benefit human health. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/22340 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tecnico_em_alimentos_2024_01_cleber_lucio_da_costa _ iogurte_de_maracuja.pdf Restricted Access | 997.63 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.