Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Aproveitamento integral dos alimentosVIANA, Isaulina Gama da Silva; SILVA, Juliana Pereira da; SANTANA, Maria Amália Silva; SOUZA, Rafaela Vargas deMUNIZ, Eliane GomesMonografia2016
Consumo de frutas, verduras e legumes em alunos do ensino fundamental de uma escola na região sul do estado de São Paulo.SOUZA, Eliane Conceição de; SILVA, Thatiana Felipe de SousaSANTO, Marcela NunesMonografia2014
Educação Nutricional: a importância do consumo de frutas na fase infantl escolarQUERINO, Júlia da Silva; SILVA, Juliana Feitoza Silva; ALVES, Larissa Tiago; SILVA, Luiza Cristina Ferreira da; OKADA, Maria Eduarda Domingos; MATA, Mariana Aparecida da; SILVA, Mariana Gonçalves daNUNES, Marcela; SOUZA, Suelen Jorge deMonografia2017
Educação alimentar e nutricional para trabalhadores do segmento administrativoSILVA, Cássia Miranda da; COSTA, Marcileia Ferreira da; CABRAL, Maria Giovanna Bortolato; ALVES, Meirivane FerreiraSANTO, Marcela Nunes; SANTIAGO, Gabriela de LimaMonografia2021
Desembalar menos, descascar mais visando a alimentação natural: Entenda a importância de incluir frutas, legumes e verduras nas refeições diáriasMAIA, Cassia Carine Silva; FERREIRA, Conceição Carneiro; PEREIRA, Dheine Gonçalves; SANTOS, Evelin Galdino Leite dos; SOUSA, Gabriela Rodrigues Goulart de; ANDRADE, Sabrina Maria Celestino deBIGUINAS, BeatrizArtigo científico8-Dec-2023