Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 184 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Processo agroindustrial da geleia de pitayaSILVA, Augusto Vagner da; MIRANDA, Aurelio Miguel de Carvalho; SILVA, Dayana Milena TeixeiraBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Desenvolvimento de um produto gourmet a partir da matéria-prima o coco baiaPEREIRA, Andreza Neves Brito; SILVA, Erica Karla Oliveira de Castro; SILVA, Fabricia Maria LopesBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Trigo: tipos de farinhaSANZOGO, Luiza; OLIVEIRA, Tainara Eduarda deBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Jan-2021
Licor de CupuaçuSOUZA, Alane Laurinda de; BRITO, Amanda Serafim; SERAFIM, Suziane CristinaBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Produção de licor de amora a partir da fermentação alcoolicaSILVA, Jonatas Alves da; PEREIRA, Milene; RIBEIRO, Vinicius HenriqueBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Jun-2021
Aprimoramento das técnicas artesanais da geleia de maracujá com a geleia de melãoCARNEIRO, Alisson Gabriel Leite; MARCKIORI, Ana Carolina SobreiraBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Jun-2021
Técnica para produção de cerveja artesanal e seu crescimento no mercado de trabalhoNASCIMENTO, Felipe Laureano do; OLIVEIRA, Heitor Fermino Roque deBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico30-Jun-2021
Estudo do mercado de chocolates para diabéticosSILVA, Camilla Picolli daNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico9-Dec-2021
Produção de mel na AgroindústriaMARTINS, Ana Júlia Andreazzi; OLIVEIRA, Bruno Henrique Ramos; PEREIRA, Gildilene Melonio; SILVA, Pablo Eduardo Santos da; SILVA, Kaio Henrique Brito daBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico21-Jun-2022
Técnicas de processamento térmico para a conservação e produção de alimentos à base de arrozMARQUES, Hilton CristianoBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico21-Jun-2022