Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 81 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Produto análogo a hambúrguer com massa de gergelimPINHEIRO, Luiza Bueno; SILVA, Maria Eduarda Correa da; HONDA, Renata DelmonteRODRIGUES, Maira Claudia Silva de OliveiraArtigo científico7-Dec-2021
Desenvolvimento de bebida láctea fermentada com preparado de abóbora e cocoLIMA, Anderson Rodrigo de; COSTA, Bianca Lima Velozo da; SANTOS, Kemely Mendes dos; CELINI, Pamela; MARQUES, Renata Keli dos Santos; SILVA, Sara Santiago da CostaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia7-Dec-2022
Análise de controle de qualidade em cozinha industrial escolarDIAS, Jullie Vitoria Muniz; ASTIGARRAGA, Sarah AmaralRIBEIRO, Lilian de SouzaArtigo científico12-Dec-2022
Doce leite com substituição do açúcar refinado por açúcar mascavoSANTOS, Danilo Costa; SILVA, Murilo Moreira da; PAZ, Richard Carvalho; SILVA, Letícia Fernandes; DIAS, Yasmin Vicente ElviraRIBEIRO, Lilian de SouzaArtigo científico12-Dec-2022
Desenvolvimento de análogo de pão de queijo a base de mandioquinhaLISBOA, Estefany da Silva; CRUZ, Larissa Rodrigues da; SILVA, Lucas Vinicius Pereira da; RAMOS, Silvana Vitória da Silva; SANTOS, Wellington Rocha dosNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico9-Dec-2021
Elaboração de licor de nutella a partir da fermentação alcoolicaSANTOS, Amanda Fernanda Espada dos; OLIVEIRA, Gabriel de; SESSO, Livia ViolimBOCATO, Glaucia FabianeArtigo científico16-Dec-2021
Produção de farinha obtido a partir do aproveitamento da casca de frutas e hortaliças e sua aplicação no desenvolvimento de alimentos.SANTIAGO, Isabela Lopes de Oliveira; SILVA, Joani Santana da; FARIAS, Luzia LindauraPACE, Luiz Wanderley BratfischArtigo científico2022
Fígacitos: uma nova forma prática e saudável de consumir o fígado bovino.AMARO, Emily Pietra; SOUZA, Gabriela Jerônimo de; FRANCO, Mariana Fernandes Gonçalves; SOUSA, Wesley Rocha deBARTELLI, Amanda CarolineArtigo científico2021
Molho proveniente de beterraba e cenoura.SILVA, João V. R. B. da; SILVA, Lucas D. G. da; MISTURA, Marianna M.; SILVA, Thayna J. da; TOLEDO, Victor G.BARTELLI, Amanda CarolineArtigo científico2021
Sorvete de abóbora: polpa, casca e sementes.PRATES, Maria Alexandra Oliveira; SILVA, Ítalo Ramon Vieira da; GONÇALVES, Heloisa Domingues; SANTOS, Geovanna Laviny Ferreira dos; FELDE, Thatiane Carolina Zapelo; CHAVES, Lisa Meitner TakaraFIRMO, Elenice AguiarArtigo científico2022