Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/11456
Title: Candy Bar Chocolateria: estudo de abertura de uma empresa de chocolates
Other Titles: Candy Bar Chocolateria: opening study of a chocolate company
Authors: LIMA, Daiara Tayane Lima dos Santos
SANTOS, Victoria Gabriela Timoteo dos
Advisor: FURLAN JR, Vanderlei José
type of document: Monografia
Keywords: Empreendedorismo;Negócios - Plano;Chocolate;Alimentos
Issue Date: Dec-2022
Publisher: 193
Citation: LIMA, Daiara Tayane Lima dos Santos; SANTOS, Victoria Gabriela Timoteo dos. Candy Bar Chocolateria: estudo de abertura de uma empresa de chocolates, 2022. Trabalho de conclusão de curso (Curso técnico em administração) ETEC Deputado Ary de Camargo Pedroso, Piracicaba, 2022.
Abstract: O presente trabalho abordará o estudo sobre um alimento bastante consumido pelos brasileiros, que é o chocolate. Será analisada a viabilidade de abertura de uma empresa de chocolates, a qual contará com muita qualidade nos tipos de chocolates sendo, eles chocolates lite chocolate com 100% cacau.
The present work will address the study on a food widely consumed by Brazilians, which is chocolate. It will be analyzed the feasibility of opening a chocolate company, which will have a lot of quality in the types of chocolates being, they chocolatelite chocolates with 100% cocoa.
URI: http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/11456
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tecnicoemadministracao_2022_2_daiaratayanelimadossantoslima_candybarchocolateria.pdf
  Restricted Access
331.69 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.