Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/11456
Title: | Candy Bar Chocolateria: estudo de abertura de uma empresa de chocolates |
Other Titles: | Candy Bar Chocolateria: opening study of a chocolate company |
Authors: | LIMA, Daiara Tayane Lima dos Santos SANTOS, Victoria Gabriela Timoteo dos |
Advisor: | FURLAN JR, Vanderlei José |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Empreendedorismo;Negócios - Plano;Chocolate;Alimentos |
Issue Date: | Dec-2022 |
Publisher: | 193 |
Citation: | LIMA, Daiara Tayane Lima dos Santos; SANTOS, Victoria Gabriela Timoteo dos. Candy Bar Chocolateria: estudo de abertura de uma empresa de chocolates, 2022. Trabalho de conclusão de curso (Curso técnico em administração) ETEC Deputado Ary de Camargo Pedroso, Piracicaba, 2022. |
Abstract: | O presente trabalho abordará o estudo sobre um alimento bastante consumido
pelos brasileiros, que é o chocolate. Será analisada a viabilidade de abertura de
uma empresa de chocolates, a qual contará com muita qualidade nos tipos de
chocolates sendo, eles chocolates lite chocolate com 100% cacau. The present work will address the study on a food widely consumed by Brazilians, which is chocolate. It will be analyzed the feasibility of opening a chocolate company, which will have a lot of quality in the types of chocolates being, they chocolatelite chocolates with 100% cocoa. |
URI: | http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/11456 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tecnicoemadministracao_2022_2_daiaratayanelimadossantoslima_candybarchocolateria.pdf Restricted Access | 331.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.