Browsing by Subject Hibisco

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Análise sensorial do produto trufa de blend de chocolate com recheio fondant de hibiscoALENCAR, Bianca Vitoria Nascimento de; TORRES, Gabrielle Fratucci; SILVA, Giovanna Paulucio; CASTRO, Jeani Ferreira do Carmo Alencar deNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico7-Dec-2021
Bala fitoterápica calmante amenizante da ansiedadeSOUZA, Ana Carolina Furlan de; DROPPA, Ana Paula de Souza Macedo; LELIS, Elen Cristine Manganelli; SILVA, Ingrid Cardoso da; SEGURA, Izabella de CastroPEREIRA, Gilberto de AguiarMonografia29-Nov-2021
Desenvolvimento de células solares sensibilizadas por corante de Hibisco (Hibiscus Sabdariffa)ARAÚJO, Amanda Leandro; DIAS, Julia Felipe; FERNANDES, Melissa Vitória Neto; ROCHA, Thaís LeandroBARROS, Alexandre de JesusArtigo científico22-Jun-2022
Elaboração de Mousse Bifásico de Hibisco (hibiscus sabdariffa)SILVA, Lucielle Campos Souza; SILVA, Matheus Santana Rosendo da; MORAES, Melanie Cloé de; OLIVEIRA, Nathalie Gomes de; MACHADO, Vitória SouzaSANT'ANA, Fernanda Caroline Bernardo; SILVA, Cristiane Bastos de OliveiraMonografiaDec-2018
Elaboração de sobremesa doce com a utilização da PANC Hibiscus Rosa - sinensisSOUSA, Mariana dos Santos; MATTOS, Nicoli Sobreira de; FIUZA, Sarah Beatriz da Silva; ALMEIDA, Tamires Silva deSANT'ANA, Fernanda Caroline Bernardo; SILVA, Cristiane Bastos de OliveiraMonografiaDec-2018
Flores comestíveis na alimentação: uma revisãoSANTOS, Diego Aparecido dos; GRACIANO, Rosane Ferreira dos SantosGIANNONI, Juliana AudiMonografia8-Jun-2022
Inovação tecnológica: adição da PANC hibiscus sabdariffa l. no biscoito de polvilho e caracterização centesimalCARDOSO, Elaine Zanguitin; RAMOS, MárciaGIANNONI, Juliana AudiMonografia23-Nov-2022