Browsing by Author ROVELO, Beatriz Soto

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Análise da aceitação do pão de queijo de beterrabaMARÇAL, Isadora Silva; LOPES, Rayssa Piovani; SANTOS, Thais Aparecida da SilvaROVELO, Beatriz SotoArtigo CientíficoDec-2024
Desenvolvimento e aceitação de pão de fermentação natural a base de abacaxi fermentadoPEREIRA, Geovanna Dantas; EVANGELISTA, Gustavo Lima; DANTE, Thiago de SouzaROVELO, Beatriz SotoArtigo Científico9-Dec-2024
Desenvolvimento, análise físico-química e sensorial de biscoito com farinha de semente de abóboraGAMA, Hiago Santos da; APENE, Nayla Duarte; ALMEIDA, Vitória; MONTE, Marcos André doROVELO, Beatriz SotoArtigo Científico13-Nov-2024
Desenvolvimento, análise físico-química e sensorial de brigadeiro de ora-pro-nobisPEREIRA, Claudia Nascimento; SANTOS, Cosma Mirian dos; SILVA, Jailton Santos; SANTOS, Maria Rita dosROVELO, Beatriz SotoArtigo Científico25-Nov-2024