Browsing by Author CLEMENTE, Andrea Roberta

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Alimentos fortificados e sua utilização no cotidianoSANTOS, Ana Karoline de Souza; SILVA, Julia Aparecida ConceiçãoCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
Falta de acesso a alimentação em tempos de pandemiaFONSECA, Ana Julya; LIRA, Eduarda Caroline SantosCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
A influência africana na gastronomia brasileiraSILVA, Julia Gabrielle da; PEREIRA, Matheus Henrique; SILVA, Laryssa Maia Cabral Menezes daCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
Introdução alimentar com o método Baby-Led Weaning (BLW)DIAS, Laura Leandra Bezerra; SOUZA, Lilian Maria do Nascimento Mendonça de; DIAS, Nathale Vitoria de Andrade; CRUZ, Sarah Fernanda Leonel daCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
Mudança no hábito alimentar: substituição do sal em preparações cárneasPINTO, Luisa Rocha; SCHÖNERWALD, Maria Eduarda Feijó; MACIEL, Nicolli MaraniCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
Plantas alimentícias não convencionais utilizadas como fonte alternativa nutricional para pessoas de baixa rendaÁVILA, Adriely Medeiros de; SILVA, Anthony Santos; PIRES, Júlia AdegasCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
Sustentabilidade, saúde e bem-estar no veganismoBISPO, Letícia Caíres; MALAVAZI, Rafaelly de Barros; MELLO, Talita de Lima Silva de; NUNES, Yasmin OliveiraCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022
O uso excessivo do plástico na indústria alimentíciaTRINDADE, Ana Clara Tomazini; RUIVO, Ana Julia; MATA, Beatriz de Campos; PAULA, Gabriel Patrick Soares deCLEMENTE, Andrea RobertaMonografia8-Dec-2022