Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/9528
Title: | Sistema de controle de restaurantes |
Authors: | MAIA, Etore Simonato ALMEIDA, Gabriel Gomes de ZOVICO, Rosemeire Gregório CAPELLO, Thomas Pavin |
Advisor: | ZANETTI, Humberto Augusto Piovesana LUHMANN, Ângela Cristina de Oliveira |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Desenvolvimento de software;Restaurantes |
Issue Date: | 21-Jun-2022 |
Publisher: | 114 |
Citation: | MAIA, Etore Simonato; ALMEIDA, Gabriel Gomes de ; ZOVICO, Rosemeire Gregório; CAPELLO, Thomas Pavin. Sistema de controle de restaurantes. 2022.Trabalho de conclusão de curso (Curso Superior de Tecnologia em Análise e Desenvolvimento de Sistemas)- Faculdade de Tecnologia Deputado Ary Fossen, Jundiaí, 2022. |
Abstract: | O sistema visa facilitar a gestão das operações internas de um
restaurante, lanchonete ou similar, onde com o mínimo de esforço do usuário e
sem requerer conhecimento avançado em informática ele poderá operar esta
ferramenta de controle. Todo restaurante preza pela eficiência e rapidez nos
serviços oferecidos aos clientes. Pensando nisso, a solução proposta oferecerá
um controle sobre as mesas em uso (abertas, reservadas, fechadas). Também
um controle sobre o que os clientes estão consumindo (comandas),
relacionando, totalizando, agilizando e facilitando a comunicação entre garçons,
cozinha e caixa, de forma a agilizar o atendimento com um controle efetivo e a
segurança de entregar ao cliente corretamente o seu pedido, de forma rápida e
confiável. Garantindo assim ao cliente, a confiança de que está sendo cobrado
apenas o que ele consumiu sem margens para dúvidas. The system aims to facilitate the management of the internal operations of a restaurant, cafeteria or similar, where with the minimum effort of the user and without requiring advanced IT knowledge he can operate this control tool. Every restaurant or similar values the efficiency and speed of services offered to customers. With that in mind, the proposed solution will offer control over tables in use (open, reserved, closed). Also control over what customers are consuming (commands), relating, totaling, streamlining, and facilitating communication between waiters, kitchen, and cashier, to speed up service with effective control and the security of correctly delivering the customer's order, quickly and reliably. Thus, guaranteeing the customer the confidence that he is only being charge for what he consumed without any doubts |
URI: | http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/9528 |
Appears in Collections: | Trabalhos de conclusão de curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tecnologiaemanaliseedesenvolvimentodesistemas_2022_1_ Etore Simonato Maia_ Sistema de controle de restaurantes.pdf Restricted Access | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.