Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36429
Title: Sucessos culinários: plataforma web para desenvolvimento e leitura de receitas
Other Titles: Culinary successes: web platform for recipe development and reading
Authors: RODRIGUES, Mariene Elias de Jesus
ALVES, João Henrique Pimentel
LOPES, Caio Castagne
MOURA, Pedro Lucas de Oliveira
Advisor: SCHMIDT, Aline Priscila
type of document: Artigo Científico
Keywords: Culinária;Banco de dados
Issue Date: 14-Nov-2024
Publisher: 098
Citation: RODRIGUES, Mariene Elias de Jesus; ALVES, João Henrique Pimentel; LOPES, Caio Castagne; MOURA, Pedro Lucas de Oliveira. Sucessos culinários: plataforma web para desenvolvimento e leitura de receitas. 2024. 27 f. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Informática para Internet) - Etec Philadelpho Gouvêa Netto, São José do Rio Preto, 2024.
Abstract: Pensando na possibilidade de ajudar pessoas com suas dificuldades e desejos culinários, veio á tona o projeto Sucessos Culinários, um site que visa facilitar o acesso de pessoas interessadas em cozinhar, aprender e se desenvolver nesta área tão bem requisitada, tanto no ramo profissional quanto no pessoal também. A inserção disso por meio do site, entrega a facilidade, liberdade e aprendizados gratuitos, tendo a acesso pela sua casa e de graça. Podendo também comentar sobre as receitas e curti-las
This paper presents the " "Culinary Successes" project, a website designed to help people with culinary challenges and desires by offering free access to recipes and learning materials. The platform allows users to learn and develop culinary skills for both professional and personal purposes, with the option to interact through comments and likes. The project aims to democratize culinary knowledge, providing ease and freedom in the learning process.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36429
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.