Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/5738
Title: Confeitaria Favo de Mel
Other Titles: Honeycomb confectionery
Authors: MARTINEZ, Fernanda
SILVA, Giovanna Batista da
OLIVEIRA, Thais Mikaele de
Advisor: BARBOSA, Adriano Oliveira
type of document: Monografia
Keywords: Doces;Glúten;Empreendedorismo;Intolerância à lactose
Issue Date: 2021
Publisher: 238
Citation: MARTINEZ, Fernanda; SILVA, Giovanna Batista da; OLIVEIRA, Thais Mikaele de. Confeitaria favo de mel, 2021. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Administração) - Escola Técnica Estadual ETEC Irmã Agostina (Jardim Satélite - São Paulo), São Paulo, 2021.
Abstract: O projeto consiste na criação da abertura de um negócio comercial, que tem como finalidade oferecer um cardápio de doces para pessoas com condições médicas como, a intolerância a glúten ou lactose, e para pessoas que buscam uma alimentação mais saudável mesmo na hora da sobremesa. Outra vantagem é a possibilidade de um mercado ainda maior voltado para esse público, pensando na individualidade e ao mesmo tempo na coletividade que une todos na hora de uma refeição.
The project consists in the creation of the opening of a commercial business, which aims to offer a menu of sweets for people with medical conditions such as gluten or lactose intolerance, and for people who seek a healthier diet even at dessert time. Another advantage is the possibility of an even larger market aimed at this public, thinking of the individuality and at the same time in the collectivity that unites everyone at mealtime.
URI: http://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/5738
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Confeitaria Favo de Mel.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.