Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-117 of 117 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Bolo red velvet com corante natural de beterraba para pessoas com deficiência G6PDARAÚJO, Isabela do Carmo Silva; FREITAS, Larissa Alves deTEODORO, Renata BrandiArtigo científico4-Dec-2023
Estudo de viabilidade, padronização do processo de fabricação e aceitação da batata de vidroDIAS, Yasmin Elvira VicenteTEODORO, Renata BrandiArtigo científico6-Dec-2023
Amido modificado de batata: suas propriedades e aplicações na indústria lácteaNOVAIS, Iasmin Muniz; FERREIRA, Laura Carla; ROCHA, Priscilla Helena Marcena da; PEREIRA, Valeria Santina de LiraNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Desenvolvimento de massa tipo tortilha com o uso integral (folhas e talos), dos vegetais: beterraba, cenoura e couveNUNES, Camila Santos Ramos; COSTA, Cleide Aparecida de Oliveira; SILVA, Luciedna Moreira da; SANTOS, Marivania CostaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Plano de negócio: Du'Valle ChocolateriaRODRIGUES, Naiara SousaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia8-Dec-2023
Desenvolvimento de doce tipo cocada com inhame reduzido em açúcaresROCHA, Telma Santana; SOUSA, Edvan José de; RIBEIRO, Everton Castro; BONFIM, Jerri AlmeidaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Uso de umectantes para aumentar a durabilidade de panetone sem glútenSANTOS, Amanda Rodrigues dos; PEPINELI, Daiani Medeiros; OLIVEIRA, Pedro Henrique deNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023