Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 117 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
Brownie de feijãoSILVA, Julya Satiko Higa da; SILVA, Giovanna Vieira Esteves daNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Desenvolvimento de doce de leite a2a2: análise sensorial e análises físico-químicas do produtoSILVA, Emilly Caroline Gomes; FERREIRA, Rayssa da Silva; RODRIGUES, Rebeca Lana; SANTOS, Renata Nascimento dos; SILVA, Thaynara Oliveira daTEODORO, Renata BrandiArtigo científico5-Dec-2023
Revisão bibliográfica do leite bovino: por que consumir o leite? O leite bovino é saudável?MANSUR, Isabella da Costa; BURREGO, Leticia da SilvaTEODORO, Renata BrandiArtigo científico5-Dec-2023
Análise microbiológica de coxinhas comercializadas na região de SapopembaSILVA, Evelyn Lima da; SILVA, Gisele de Souza Trindade; SOUZA, Maria Eduarda Oliveira Duarte de; BARBOSA, Raquel Pires; SANTOS, Sabrina Barbosa dos; SILVA, Wanessa SoaresTEODORO, Renata BrandiArtigo científico5-Dec-2023
Bolo tipo muffin sabor baunilha adicionado de whey protein e soro de leiteCOAQUIRA, Celeny Mamani; CARVALHO, Heloiza Pereira de; SALES, Rebeca Ferreira; SANTOS, Vinicius Andrade; HIPOLITO, Vinicius SilveiraTEODORO, Renata BrandiArtigo científico7-Dec-2023
Bolo red velvet com corante natural de beterraba para pessoas com deficiência G6PDARAÚJO, Isabela do Carmo Silva; FREITAS, Larissa Alves deTEODORO, Renata BrandiArtigo científico4-Dec-2023
Estudo de viabilidade, padronização do processo de fabricação e aceitação da batata de vidroDIAS, Yasmin Elvira VicenteTEODORO, Renata BrandiArtigo científico6-Dec-2023
Amido modificado de batata: suas propriedades e aplicações na indústria lácteaNOVAIS, Iasmin Muniz; FERREIRA, Laura Carla; ROCHA, Priscilla Helena Marcena da; PEREIRA, Valeria Santina de LiraNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Desenvolvimento de massa tipo tortilha com o uso integral (folhas e talos), dos vegetais: beterraba, cenoura e couveNUNES, Camila Santos Ramos; COSTA, Cleide Aparecida de Oliveira; SILVA, Luciedna Moreira da; SANTOS, Marivania CostaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosArtigo científico8-Dec-2023
Plano de negócio: Du'Valle ChocolateriaRODRIGUES, Naiara SousaNASCIMENTO, Fabiane Matias dos AnjosMonografia8-Dec-2023