Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36898
Title: | Menu on: aplicativo móvel para gerenciamento de pedidos |
Other Titles: | Menu on: mobile application for order management |
Authors: | IHA, Enzo Seiji YWAHASHI, Felipe |
Advisor: | DEZANI, Henrique |
Other contributor: | PEDROSO JUNIOR, Walter Gomes JOIA, Fernanda |
type of document: | Artigo Científico |
Keywords: | aplicativos móveis;Restaurantes;Processamento de imagens;Gestão de negócios |
Issue Date: | 6-Dec-2022 |
Publisher: | 121 |
Citation: | IHA, Enzo Seiji; YWAHASHI, Felipe. Menu on: aplicativo móvel para gerenciamento de pedidos. 2022. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Superior de Tecnologia em Análise e Desenvolvimento de Sistemas) – Faculdade de Tecnologia de São José do Rio Preto, São José do Rio Preto, 2022. |
Abstract: | A ideia do projeto é um aplicativo móvel para restaurantes e bares, com foco nos clientes dos mesmos, ou seja, um aplicativo de celular para todas as pessoas que vão para esses restaurantes e bares. O objetivo principal desse APP é facilitar e automatizar vários processos dos restaurantes com os clientes que é apresentar o cardápio para o cliente e forma de pagamento, foi utilizado um software mobile para isso o que é de mais fácil acesso para o cliente, ele pode acessar o cardápio do restaurante utilizando dentro do aplicativo um “scanner” de QRCode, ele vai escanear o QRCode do restaurante e acessar o cardápio, o cliente pode fazer o pedido no mesmo aplicativo e esperar pela refeição escolhida. Assim agilizando e facilitando esse processo para o cliente e restaurante. The idea of the project is a mobile application for restaurants and bars, focusing on their customers, that is, a mobile application for all the people who go to these restaurants and bars. The main objective of this APP is to facilitate and automate various restaurant processes with customers, which is to present the menu to the customer and the payment method, mobile software was used for this, which is easier for the customer to access. the restaurant's menu using a QRCode "scanner" within the application, it will scan the restaurant's QRCode and access the menu, the customer can place the order in the same application and wait for the chosen meal. Thus streamlining and facilitating this process for the customer and restaurant. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36898 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
analiseedesenvolvimentodesistemas_2022_2_felipeywahashi_menuonaplicativomovelparagerenciadordepedidos.pdf Restricted Access | 442.83 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.