Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36771
Title: Melhoria no fluxo operacional de uma cozinha industrial
Other Titles: Improvement in the operational flow of an industrial kitchen
Authors: SANTOS, Luís Anderson dos
Advisor: BITTAR, Liene Cunha Viana
type of document: Monografia
Keywords: Análise em fluxo contínuo;Arranjo físico
Issue Date: 2015
Publisher: 109
Citation: SANTOS, Luís Anderson dos. Melhoria no fluxo operacional de uma cozinha industrial, 2015. Trabalho de Conclusão de Curso. (Curso Superior de Tecnologia em Gestão da Produção Industrial) - Fatec Franca. “Dr. Thomaz Novelinho”, 2015
Abstract: O objetivo deste trabalho é analisar uma proposta de melhoria de leiaute da cozinha de uma pizzaria da cidade d eFranca, para solucionar problemas de má disposição de processos operacionais. Como metodologia segue um estudo de caso com pesquisa de campo. Acredita se que o rearranjo físico melhore quantitativamente e qualitativamente os processos culinários.
The objective of this paper is to analyze a proposed kitchen layout improvement for a pizzeria in the city of Franca, addressing the poor layout of operational processes. The methodology follows a case study with field research. It is believed that the physical rearrangement will improve the culinary processes quantitatively and qualitatively.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/36771
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SANTOS, Luís Anderson dos.pdf
  Restricted Access
816.86 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.