Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/28460
Title: | Jingle |
Other Titles: | Jingle |
Authors: | ALVES, Davi dos Santos LIRA, Kauany Rosa de OLIVEIRA, Hellen Eduarda Silva de OLIVEIRA, Michelly Talita da Costa OLIVEIRA, Yasmim Rodrigues RODRIGUES, Alessandra de Souza SANTOS, Rodrigo de Souza |
Advisor: | SANTOS, Paulo Henrique dos |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Chocolate;Cultura brasileira;Meio ambiente;Sustentabilidade |
Issue Date: | 14-Jun-2024 |
Publisher: | 238 |
Citation: | ALVES, Davi dos Santos; LIRA, Kauany Rosa de; OLIVEIRA, Hellen Eduarda Silva de; OLIVEIRA, Michelly Talita da Costa; OLIVEIRA, Yamim Rodrigues; RODRIGUES, Alessandra de Souza; SANTOS, Rodrigo de Souza. Jingle, 2024. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Recursos Marketing) - Escola Técnica Estadual ETEC Irmã Agostina (Jardim Satélite - São Paulo), São Paulo, 2024. |
Abstract: | A pesquisa tem como foco a análise da estratégia de posicionamento da empresa de chocolates JINGLE, que busca oferecer uma experiência única ao celebrar a cultura brasileira, elegância e sustentabilidade por meio de seu mix de produtos. O estudo explora o compromisso da empresa em estabelecer conexões entre pessoas, cultura e o meio ambiente. Além disso, o trabalho aborda os objetivos de expansão da JINGLE no mercado nacional e internacional, com a meta de se tornar uma referência em chocolates que combinam sabor e a originalidade especial da empresa. Destaca-se o foco da empresa em se tornar a escolha preferida dos consumidores que valorizam chocolates Premium e desejam participar de um movimento de preservação da natureza. Contudo, a JINGLE também valoriza o comprometimento da empresa em estar presente em momentos especiais dos clientes, demonstrando flexibilidade em sua abordagem. A pesquisa enfatiza a dedicação da JINGLE na criação de produtos de alta qualidade, capazes de despertar sensações de nostalgia, familiaridade e prazer a cada mordida, fortalecendo assim a ligação emocional com o consumidor. The research focuses on analyzing the positioning strategy of the chocolate company JINGLE, which seeks to offer a unique experience by celebrating Brazilian culture, elegance and sustainability through its product mix. The study explores the company's commitment to establishing connections between people, culture and the environment. Furthermore, the work addresses JINGLE's expansion objectives in the national and international market, with the goal of becoming a reference in chocolates that combine flavor and the company's special originality. The company's focus on becoming the preferred choice of consumers who value premium chocolates and wish to participate in a nature preservation movement stands out. However, JINGLE also values the company's commitment to being present in customers' special moments, demonstrating flexibility in its approach. The research emphasizes JINGLE's dedication to creating high-quality products, capable of awakening feelings of nostalgia, familiarity and pleasure with each bite, thus strengthening the emotional connection with the consumer. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/28460 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jingle.pdf | 3.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.