Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/24205
Title: | Monte pastel |
Other Titles: | Lots of pastel |
Authors: | ROSA, Amanda de Almeida CARMO, Lucas Henrique Silva dos SOUSA, Vitor Hugo Facina de |
Advisor: | AMADO, Fábio Roque |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Pastel;Alimentos;Restaurantes |
Issue Date: | Dec-2016 |
Publisher: | 138 |
Citation: | ROSA, Amanda de Almeida; CARMO, Lucas Henrique Silva do; SOUSA, Vitor Hugo Facina de. Monte pastel, 2016. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Administração) - ETEC Professor Armando José Farinazzo, Fernandópolis, 2016. |
Abstract: | Monte Pastel é uma empresa localizada na cidade de Fernandópolis, que visa trazer
para a citada região um novo conceito de degustar pastéis, satisfazendo o paladar de
nosso público alvo. Pensando dessa forma, criamos uma empresa de pastéis
personalizados que tem como principal objetivo oferecer ao cliente a possibilidade de
montar seu próprio pastel, sem custos adicionais por ingrediente, assim o produto final
é cobrado por peso. Em nossa região, o pastel tem seu consumo elevado em qualquer
época do ano, portanto não é um produto sazonal, e têm uma grande aceitação no
paladar das pessoas e procura no mercado. De acordo com a pesquisa de mercado
que realizamos, o nosso público afirma pagar pela quantidade consumida, totalizando
90% de aceitação, comprovando que é viável sua instalação e comercialização no
município de Fernandópolis. Portanto, a Monte Pastel oferecerá serviços de
qualidade, ambiente aconchegante, despertando o desejo do cliente em consumir o
nosso produto, sempre visando sua total satisfação. Mount Pastry is a company located in Fernandópolis, which aims to bring the said region a new concept of tasting pastries, satisfying the taste of our target audience. Thinking this way, we create a custom pastry company whose main objective is to offer the customer the possibility to assemble his/her own pastry, free of charge for ingredient, so the final product is charged by weight. In our region, the pastry has its high consumption at any time of year, so it is not a seasonal product, and it has a great acceptance in the taste of people and market demand. According to the market research we did, our public claims to pay for consumed amount, totaling 90% of acceptance, proving that it is feasible to install and marketing in the city of Fernandópolis. Therefore, the Mount Pastry offer quality services, warm, arousing the customer's desire to consume our product, always seeking his/her complete satisfaction. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/24205 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MONTE PASTEL.pdf Restricted Access | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.