Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/20876
Title: Plano de negócios: Confeitaria Lua de Mel
Other Titles: Business plan: Honeymoon Confectionery
Authors: DANIEL, Camila Malosso
BERNARDES, Estelma Araújo
FERREIRA, Maria Luísa de Toledo
TAVARES, Mayra Beathriz Mota
SOARES, Yasmin Toledo
Advisor: MACHADO, Gerson Samuel
type of document: Monografia
Keywords: Negócio (Plano);Confeitaria
Issue Date: Dec-2023
Publisher: 193
Citation: DANIEL, Camila Malosso; BERNARDES, Estelma Araújo; FERREIRA, Maria Luísa de Toledo; TAVARES, Mayra Beathriz Mota; SOARES, Yasmin Toledo. Plano de negócios: Confeitaria Lua de Mel, 2023. Trabalho de conclusão de curso (Curso técnico em logística) ETEC Deputado Ary de Camargo Pedroso, Piracicaba, 2023.
Abstract: Este plano de negócios tem como objetivo mostrar a execução e o funcionamento da confeitaria Lua de Mel, e proporcionar aos clientes uma experiência inesquecível por meio de seus produtos diferenciados, por um preço justo. A empresa está localizada na cidade de Piracicaba, São Paulo e tem como público-alvo casais e, talvez, cerimonialistas que tem como objetivo o requerimento de doces e bolos para festas de casamento.
This business plan aims to show the execution and operation of the Lude de Mel confectionery, and provide customers with a unforgettable experience through its differentiated products, by a Fair price. The company is located in the city of Piracicaba, São Paulo and It is aimed at couples and, perhaps, wedding planners who aim to the requirement of sweets and cakes for wedding parties.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/20876
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
logistica_2023_2_camilamalossodaniel_planodenegocioconfeitarialua.pdf
  Restricted Access
1.02 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.