Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/18740
Title: | Trabalho de graduação de curso picolow |
Authors: | COELHO, Karina Fernandes da Silva Landim CARVALHO, Márcio Henrique Martiniano de GARCIA, Maria Eduarda Hilário |
Advisor: | NEVES, José Manoel Souza das |
type of document: | Plano de Negócios |
Keywords: | Valor nutritivo;Cidade saudável |
Issue Date: | 14-Dec-2022 |
Publisher: | 106 |
Citation: | COELHO, Karina Fernandes da Silva Landim; CARVALHO, Márcio Henrique Martiniano de; GARCIA, Maria Eduarda Hilário. Trabalho de Graduação de Curso Picolow, 2022. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso de Tecnologia em Gestão da Produção Industrial) - Faculdade de Tecnologia Prof João Mod. Guaratinguetá, 2022. |
Abstract: | Nesse relato, apresentamos ao público, uma empresa com o foco no atendimento as pessoas praticantes de atividades físicas ou que buscam alternativas alimentares para uma vida mais regrada e saudável. Com o mercado de produtos Low Carb em constante crescimento e inovação, a empresa Picolow tem como objetivo colocar um produto no mercado que seja refrescante, saudável e nutritivo. Nossa linha de produtos, adotará sabores com suprimentos a base de Whey Protein e na apresentação com sabores Detox.In this report, we present to the public a company focused on serving people who practice physical activities or who seek food alternatives for a more regulated and healthy life. With the Low Carb product market in constant growth and innovation, the Picolow company aims to put a product on the market that is refreshing, healthy and nutritious. Our product line will adopt flavors with supplies based on Whey Protein and in the presentation with Detox flavors. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/18740 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
gestao_da_produçao_industrial_2022_2_karina_fernandes_da_silva_landim_coelho_trabalho_de_graduação_de_curso_picolow.pdf Restricted Access | 3.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.