Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17856
Title: | Restaurante Jardim Siciliano: importância da vegetação no Design de Interiores |
Authors: | FONTES, Ana Carolina de Freitas CARMO, Kethlyn Lacerda do |
Advisor: | SILVA, Talita Souza Coelho da |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Arquitetura de interiores;Restaurantes;Alimentação;Sustentabilidade |
Issue Date: | 5-Dec-2023 |
Publisher: | 285 |
Citation: | FONTES, Ana Carolina de Freitas; CARMO, Kethlyn Lacerda do. Restaurante Jardim Siciliano: importância da vegetação no Design de Interiores, 2023. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Técnico em Design de Interiores) - Etec Itaquera II, São Paulo, 2023. |
Abstract: | O presente trabalho tem como intenção demonstrar a importância da vegetação
no design de interiores utilizando se de um restaurante orgânico-sazonal com foco em
produção própria e alimentação saudavel, sendo a intenção principal a concientização
quanto à sustentabilidade e bem-estar físico e mental proporcionado pela natureza.
The present work aims to demonstrate the importance of vegetation in interior
design using an organic-seasonal restaurant with a focus on own production and
healthy food, with the main intention being to raise awareness regarding sustainability
and physical and mental well-being provided by nature. The present work aims to demonstrate the importance of vegetation in interior design using an organic-seasonal restaurant with a focus on own production and healthy food, with the main intention being to raise awareness regarding sustainability and physical and mental well-being provided by nature. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17856 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
design_de_inteiores_2023_2_ana_carolina_freitas_restaurante_jardim_siciliano.pdf..pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.