Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17150
Title: | Evolução do RH e a influência da indústria 4.0 |
Authors: | COSTA, Isabella Queiroz da MARTINS, Julia Caetano FRAGA, Júlia de Carvalho CORREA, Kauã Vinicius da Silva SANTOS, Manuella Pereira |
Advisor: | ORSI, Lucimar Silva Lima |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Recursos humanos;Tecnologia |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | 149 |
Citation: | COSTA, Isabella Queiroz da; MARTINS, Julia Caetano; FRAGA, Júlia de Carvalho; CORREA, Kauã Vinicius da Silva; SANTOS, Manuella Pereira. Evolução do RH e a influência da indústria 4.0. 2023. 25 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Curso Técnico em Recursos Humanos) - Escola Técnica Estadual Professor André Bogasian, Osasco, 2023 |
Abstract: | O trabalho irá dizer sobre a evolução do RH com a influência da indústria 4.0; com o passar do tempo e do avanço da tecnologia, empresas tiveram que se adaptar as novos tipos de ferramentas e indústrias. O bjetivo central do trabalho é visar o conhecimento da área de Recursos Humanos, desde o início da área e visualizar seu futuro; e mostrar um entendimento da indústria 5.0 na área de RH, através de análise de sites. The work will talk about the evolution of HR with the influence of industry 4.0; As time passed and technology advanced, companies had to adapt to new types of tools and sectors. The central objective of the work is to seek knowledge of the Human Resources area, from the beginning of the area and visualize its future; and show an understanding of industry 5.0 in the HR area, through website analysis. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17150 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
recursos_humanos_2023_2_isabella_queiroz_da_costa_evolucao_rh_infleuncia_industria_40.pdf Restricted Access | 274.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.