Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17001
Title: Plano de negócios: doceria gourmet
Authors: ALMEIDA, Thauany Cardoso
BUENO, Verena Rocha
CALAON, Jéssica Pereira
QUIRINO, Beatriz Bueno
SOUZA, Gabrieli Alves Muniz de
Advisor: TORRES, Claudio
Other contributor: CALEGARI, Daniela de Alencar Remígio
AQUINO, Jacqueline Valerio
BRAGA, João Pedro
type of document: Artigo científico
Keywords: Confeitaria;Doces;Empreendedorismo
Issue Date: Dec-2023
Publisher: 091
Citation: ALMEIDA, Thauany Cardoso et al. Plano de negócios: doceria gourmet, 2023. Trabalho de Conclusão de Curso( Curso Técnico em Administração) - Etec Paulino Botelho, São Carlos, 2023.
Abstract: O presente trabalho tem por objetivo apresentar a viabilidade da confecção de doces gourmet, na cidade de São Carlos, de forma diferente das demais lojas de doces da região. Levando todo um proceso em consideração, 05 (cinco) alunas do Curso Técnico de Administração se juntaram para elaborar um plano de negócios dentro dessa temática, apresentando desde o plano financeiro à venda dos doces.
The present work aims to present the feasibility of making gourmet sweets in the city of São Carlos, differently from other sweet shops in the region. Taking the entire processes into consideration, 05 (five) students from the Technical Administration Course came together to develop a business plan within this theme, presenting everything from the financial plan to the sale of sweets.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/17001
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TCC_PLANO DE NEGÓCIOS – DOCERIA GOURMET-24.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.