Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/16625
Title: Confeitaria em eventos: Facake
Other Titles: Bakery In Events: Facake
Authors: OLIVEIRA, Danieli Barbosa de
REGINATTO, Gabriel Felipe
Advisor: MOSCATELLI, Silmara Ribeiro
Other contributor: CAMARGO, Berta Lucia do Nascimento
type of document: Monografia
Keywords: Eventos;Confeitaria;Bolos
Issue Date: 7-Feb-2022
Publisher: 002
Citation: OLIVEIRA , Danieli Barbosa De; REGINATTO, Gabriel Felipe. Confeitaria em eventos: Facake. Orientador: Silmara Ribeiro Moscatelli. 2022. 33 f. Trabalho de Conclusão de Curso (Tecnologia em Eventos) - Faculdade de Tecnologia de Presidente Prudente, Presidente Prudente, SP, 2022. PDF.
Abstract: O presente trabalho tem como objetivo principal analisar os resultados da organização da primeira edição do evento FACAKE realizado no ano de 2021, o principal objetivo foi retratar a confeitaria, como algo amplo e que pode ser empregado em um evento. Além disso, o trabalho evidencia as escolhas feitas pela equipe e dificuldades encontradas no evento. Também mostra todas as etapas realizadas para a elaboração do evento no pré, trans e pós, informando os erros e acertos para os próximos projetos.
The present work has the main goal to analyze the first edition of the FACAKE event, held in the year of 2021. The event had the objective to portray confectionery and bakery as broad, important and protagonist activities in an event. The work highlights the choices made by the organization team and the difficulties encountered by them as well as the pre, trans and post stages of the project, informing the errors and successes for the next projects.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/16625
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eventos_2022_2_Danieli_Barbosa_de_Oliveira_Confeitaria_em_eventos.pdf
  Restricted Access
3.62 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.