Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15798
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ALVES, Roberto David Pereira | - |
dc.contributor.advisor | VASCONCELOS, Erick de Souza | - |
dc.contributor.author | RAMOS, Davina | - |
dc.contributor.author | OLIVEIRA, Diogo | - |
dc.contributor.author | FÓZ, Gisele | - |
dc.contributor.author | SANTANA, José | - |
dc.contributor.author | MIRANDA, Kelly | - |
dc.contributor.author | BISPO, Nattacha | - |
dc.contributor.author | LIMA, Ronaldo de | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-30T16:17:18Z | - |
dc.date.available | 2024-01-30T16:17:18Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | RAMOS, D. et al. Macarrão enriquecido em fibras, 2018. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Alimentos) - Escola Técnica Estadual ETEC de Sapopemba (Fazenda da Juta - São Paulo), São Paulo, 2018. | pt_BR |
dc.identifier.uri | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15798 | - |
dc.description.abstract | A linhaça é considerada um alimento funcional, um alimento funcional é aquele que, além das qualidades nutricionais, contem substancias que ajudam na prevenção e no controle de doenças (Dra. Jocelem Mastrodi Salgado). Uma pré-mistura de farinha de linhaça dourada somado a farinha de trigo e ovos, sem adição de sal e água, com uma leve diferença na cor e sabor das massas tradicionais, na forma de macarrão. | pt_BR |
dc.description.abstract | The Golden linseed is a functional food, a functional food is one that in addition to nutritional qualities, contains substances that help in the prevention and control of some diseases (dr. Jocelem Mastrodi Salgado). A pré-blend of Golden linseed flour added to wheat flour and eggs, without the addition of salt and water with a slight difference in the color and flavor of the tradictional pasta, in form of spaghetti. | pt_BR |
dc.description.sponsorship | Curso Técnico em Alimentos | pt_BR |
dc.language.iso | pt_BR | pt_BR |
dc.publisher | 172 | pt_BR |
dc.subject | Macarrão | pt_BR |
dc.subject | Fibras na dieta | pt_BR |
dc.subject.other | Produção Alimentícia | pt_BR |
dc.title | Macarrão enriquecido em fibras | pt_BR |
dc.type | Artigo científico | pt_BR |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
alimentos_2018_2_davinaramos_macarraoenriquecidoemfibras.pdf Restricted Access | 407.72 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.