Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorALVES, Roberto David Pereira-
dc.contributor.advisorVASCONCELOS, Erick de Souza-
dc.contributor.authorRAMOS, Davina-
dc.contributor.authorOLIVEIRA, Diogo-
dc.contributor.authorFÓZ, Gisele-
dc.contributor.authorSANTANA, José-
dc.contributor.authorMIRANDA, Kelly-
dc.contributor.authorBISPO, Nattacha-
dc.contributor.authorLIMA, Ronaldo de-
dc.date.accessioned2024-01-30T16:17:18Z-
dc.date.available2024-01-30T16:17:18Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationRAMOS, D. et al. Macarrão enriquecido em fibras, 2018. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Alimentos) - Escola Técnica Estadual ETEC de Sapopemba (Fazenda da Juta - São Paulo), São Paulo, 2018.pt_BR
dc.identifier.urihttps://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15798-
dc.description.abstractA linhaça é considerada um alimento funcional, um alimento funcional é aquele que, além das qualidades nutricionais, contem substancias que ajudam na prevenção e no controle de doenças (Dra. Jocelem Mastrodi Salgado). Uma pré-mistura de farinha de linhaça dourada somado a farinha de trigo e ovos, sem adição de sal e água, com uma leve diferença na cor e sabor das massas tradicionais, na forma de macarrão.pt_BR
dc.description.abstractThe Golden linseed is a functional food, a functional food is one that in addition to nutritional qualities, contains substances that help in the prevention and control of some diseases (dr. Jocelem Mastrodi Salgado). A pré-blend of Golden linseed flour added to wheat flour and eggs, without the addition of salt and water with a slight difference in the color and flavor of the tradictional pasta, in form of spaghetti.pt_BR
dc.description.sponsorshipCurso Técnico em Alimentospt_BR
dc.language.isopt_BRpt_BR
dc.publisher172pt_BR
dc.subjectMacarrãopt_BR
dc.subjectFibras na dietapt_BR
dc.subject.otherProdução Alimentíciapt_BR
dc.titleMacarrão enriquecido em fibraspt_BR
dc.typeArtigo científicopt_BR
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimentos_2018_2_davinaramos_macarraoenriquecidoemfibras.pdf
  Restricted Access
407.72 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.