Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15422
Title: Doce da casca da banana nanica com pedaços de banana
Authors: ALMEIDA, Daniel
PIMENTA, Gabriel
BATISTA, Heber
VITÓRIA, Helen
Advisor: RODRIGUES, Maira Claudia Silva de Oliveira
type of document: Monografia
Keywords: Banana;Doces
Issue Date: Dec-2017
Publisher: 172
Citation: ALMEIDA, D. et al. Doce da casca da banana nanica com pedaços de banana, 2017. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Alimentos) - Escola Técnica Estadual ETEC de Sapopemba (Fazenda da Juta - São Paulo), São Paulo, 2017.
Abstract: Com esse projeto também temos o objetivo de conscientizar as pessoas a não descartar alimentos que podem ser reutilizado de outras formas. No Brasil a grande índice de desperdício de alimentos onde se encontra entre uns dos 10 países que mais desperdiça alimentos no mundo. No nosso projeto queremos atingir o publico de uma forma impactante para a sociedade se reeducar e não descartar certos alimentos que podem ser reaproveitado de uma forma inovadora e sustentável. No mercado atua de alimentos a muitos produtos que em sua formulação a muitas calorias e corantes prejudiciais a saúde. Além disso temos como objetivo trazer o doce em compota de volta a o mercado atual do doce. Crianças da atualidade não conhece ou nunca apreciaram um doce em compota . Nosso produto é inovador e diferenciado, pois reaproveita a fruta por inteiro criando um doce com um gosto agradável a pessoas que apreciam um bom doce de banana .
With this project we also aim to make people aware and not discard food that can be reused in other ways In Brazil there is a great deal of food wastage in which one of the 10 most important countries of the world are found. In our Project we want to reach the public in a way that is impactingg society to reeducate and not discard certain foods that can be reused in a sustainable and sustainable way. In the current Market of food and in a number of products that is by formulation and many 4 words of color prejudiciais to health . In addition we have as object to translate the jam into jam back to the current candy market. Children of today do not know and would never receive a sweet field . Our product is innovative and differentiated because it re-uses the whole fruit to create a sweet with pleasant taste and people who enjoy a good banana candy
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/15422
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
alimentos_2017_2_danielalmeida_docedacascadabanana.pdf
  Restricted Access
692.82 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.