Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/14981
Title: | Nova forma de pagamento para reduzir o excesso de filas do McDonald’s |
Authors: | FREITAS, Danielle Lopes de CARVALHO, Gleiciane CASTRO, Nathália de ELIAS, Pamela Rodrigues |
Advisor: | ALVES, Alan Rangel |
type of document: | Monografia |
Keywords: | Lanchonetes;aplicativos móveis |
Issue Date: | Dec-2014 |
Publisher: | 172 |
Citation: | FREITAS, D. L. de et al. Nova forma de pagamento para reduzir o excesso de filas do McDonald’s, 2014. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Administração) - Escola Técnica Estadual ETEC de Sapopemba (Fazenda da Juta - São Paulo), São Paulo, 2014. |
Abstract: | Esta monografia tem como objetivo abordar o McDonald's, a maior rede de fast food
do mundo, com o propósito de uma melhor organização em seu sistema de
atendimento ao cliente assim reduzindo as filas nas franquias da empresa. Os
estudos feitos consistem na leitura, análise, interpretação e compreensão de
documentos eletrônicos que serviram como base teórica. Parte-se do pressuposto
que o aplicativo sugerido melhore cada vez mais o atendimento e a satisfação dos
clientes. This monograph aims to approach McDonald's, the largest chain of fast food the world with the purpose of better organization in your customer service system thus reducing queues at the franchise establishments. The studies consist of reading, analysis, interpretation and understanding of electronic documents that served as a theoretical basis. It is believed that the app suggested will improve increasingly the service and customers satisfaction. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/14981 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
administraçao_2014_2_daniellelopes_novaformadepagamentopara.pdf Restricted Access | 392.83 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.