Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/13133
Title: | Avaliação do resto-ingesta de uma escola pública localizada na zona sul do município de São Paulo |
Other Titles: | Evaluation of rest-intake in a public school located in the southern zone of the city of São Paulo |
Authors: | FERREIRA, Daniele Pereira Alves SANTOS, Dejanira Socorro dos SANTOS, Gabriela Rodrigues Cardoso |
Advisor: | BARBOSA NETO, Amanda SANTIAGO, Gabriela de Lima |
type of document: | Artigo científico |
Keywords: | Alimentação escolar;Desperdício de alimentos;Pesquisa;Restos de alimentos |
Issue Date: | 15-Jun-2023 |
Publisher: | 238 |
Citation: | FERREIRA, Daniele Pereira Alves; SANTOS, Dejanira Socorro dos; SANTOS, Gabriela Rodrigues Cardoso. Avaliação do resto-ingesta de uma escola pública localizada na zona sul do município de São Paulo, 2023. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Nutrição e Dietética) - Escola Técnica Estadual ETEC Irmã Agostina (Jardim Satélite - São Paulo), São Paulo, 2023. |
Abstract: | Verificar, avaliar e comparar com a literatura atual a quantidade de resto ingesta no jantar de unidade escolar na zona sul da cidade de São Paulo, realizando pesagem do resto ingesta durante 15 dias, avaliar o resto ingesta, comparar os resultados obtidos com a literatura disponível, analisar o desperdício junto ao cardápio fornecido. Verify, evaluate and compare with the current literature the amount of leftovers ingested at dinner at a school unit in the south zone of the city of São Paulo, weighing the rest ingested during 15 days, evaluating the rest ingested, comparing the results obtained with the available literature , analyze the waste along with the menu provided. |
URI: | https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/13133 |
Appears in Collections: | Trabalhos de Conclusão de Curso |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Avaliação do resto-ingesta de uma escola técnica estadual na zona sul do município de São Paulo.pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.