Please use this identifier to cite or link to this item: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/13072
Title: Brágui burger
Other Titles: Bragui burger
Authors: ALMEIDA, Marcelo Henrique Vasconcelos de
ALVES, Keliane de Souza Ribeiro
ANTONUCCI NETO, Luigi
ARAÚJO, Raissa Cabral
FREITAS, Gustavo Paz de
NASCIMENTO, Ingrid A. de Souza
OLIVEIRA, Kassia Ribeiro de
SANTOS, Erika Ramos dos
SOUZA, Nicoly Pereira de
Advisor: SOUZA, Talita Paula Miranda de
Other contributor: LOPES, Jesus Imar
SANTOS, Anízio dos
SOUZA, Cristiane Duarte de
type of document: Monografia
Keywords: Hambúrguer;Negócios - Plano;Serviços de alimentação
Issue Date: 6-Jun-2023
Publisher: 238
Citation: ALMEIDA, Marcelo Henrique Vasconcelos de; ALVES, Keliane de Souza Ribeiro; ANTONUCCI Neto; Luigi; ARAÚJO, Raissa Cabral; FREITAS, Gustavo Paz de; NASCIMENTO, Ingrid A. de Souza; OLIVEIRA, Kassia Ribeiro de; SANTOS, Erika Ramos dos; SOUZA; Nicoly Pereira de. Brágui burger, 2023. Trabalho de conclusão de curso (Curso Técnico em Administração) - Escola Técnica Estadual ETEC Irmã Agostina (Jardim Satélite - São Paulo), São Paulo, 2023.
Abstract: Esse trabalho tem como objetivo apresentar os processos para a abertura de um comércio voltado para o ramo alimentício. Por meio de observações sólidas, foram mapeados e descritos processos relevantes apresentados, por meio do processo de abertura da Hamburgueria. As atividades analisadas foram negócios e suas documentações, produtos, serviços de marketing, processos logísticos e financeiros, destruidores e clientes e sistemas operacionais. Para a realização dessa obra, usufruímos de metodologias e bases de pesquisas na internet e o conhecimento sobre os assuntos tratados. A Brágui Burger apresenta uma estrutura única e exclusiva para esse ramo no mercado competitivo. Primeiramente com o objetivo de proporcionar uma experiência gastronômica única, além de um atendimento e serviço personalizados que se diferenciam dos demais pela excepcionalidade. E segundo por uma tecnologia singular quando se trata de processos de sistemas gerenciais, e qualidade e profissionalismo do time Brágui. Todo tempo investido avaliando fornecedores que estivessem devidamente alinhados com nossos objetivos e interesses. Além de ser considerada pelo público a única que apresenta um foco diário nas necessidades e verdadeira satisfação.
This work aims to present the processes for opening a trade focused on the food industry. Through solid observations, relevant processes presented through the opening process of the Hamburgueria were mapped and described. The analyzed activities were businesses and their documentation, products, marketing services, logistical and financial processes, destroyers and customers and operating systems. In order to carry out this work, we used methodologies and research bases on the internet and knowledge about the subjects dealt with. Brágui Burguer presents a unique and exclusive structure for this branch in the competitive market. Firstly, with the objective of providing a unique gastronomic experience, in addition to a personalized service that differentiates itself from the others due to its exceptionality. And secondly, for a unique technology when it comes to management systems processes, and the quality and professionalism of the Brágui team. All the time invested evaluating suppliers that were properly aligned with our objectives and interests. In addition to being considered by the public to be the only one that has a daily focus on needs and true satisfaction for them.
URI: https://ric.cps.sp.gov.br/handle/123456789/13072
Appears in Collections:Trabalhos de Conclusão de Curso

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brágui Burger.pdf4.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.