Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 76 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
TitleAuthor(s)???itemlist.dc.contributor.advisor???TypeIssue Date
A influência da cantina no consumo de alimentos ultraprocessados por escolaresOLIVEIRA, Barbara Hellen Pereira de; ANACLETO, Cristiane da Silva; SILVA, Elis Kelly Fernandes Camelo da; CABRAL, Maria Costa da Silva; CARVALHO, Mônica dos Anjos SilvaROCHA, RejaneMonografiaDec-2015
Os efeitos das dietas da moda em adolescentesSANTOS, Antonia de Fátima dos; ARAUJO, Gizelda Cristina Gomes; LIMA, Juliana Ferreira Oliveira; OLIVEIRA, Suellen AlmeidaROCHA, RejaneMonografiaDec-2015
Alimentação saudável no trabalho: A qualidade alimentar dos adultos.BENEDICTO, Allan Felipe Ricardo; SILVA, Caio Alexsandre Gonzaga Bernardo; SENA, Maria Aparecida; LIMA, Maria Cleanny da Silva; MONTEIRO, Monica Magalhães; SILVA, Sheila Regina da; SILVA, Patrícia Oliveira daROCHA, RejaneMonografiaDec-2015
Culinária Coreana: Análise comparativa de prato típico sul- coreano e brasileiro.PEREIRA, Bianca Domingues; NASCIMENTO, Claudia Amires Souza; AGUIAR, Eduardo Freire Pereira de; SILVA, Marina de Souza Queiroz; SOUZA, Raiane SantosRAMOS, Aline AlvesMonografiaDec-2015
Gastronomia Italiana: A verdadeira culinária italiana relacionada com a dieta do mediterrâneoCÂMARA, Camilla Farias; MARQUES, Carolina Gois; SILVA, Daniela Gomes Da; LIMA, Luana Hellen Pereira; JUSTINO, Thamires Alves De AlmeidaINOCÊNCIO, Natalie Milena da SilvaMonografiaDec-2015
Características nutricionais da fase pré escolar - Qualidade da AlimentaçãoSOUZA, Adriana Pereira de; MONCHUI, Alice Alves; PAULA, Arianne Larissa de; VELOSO, Douglas Francisco; SANTANA, Jaciely Islaine do Monte; BUENO, Jackelline Perez; ROCHA, Jessica dos SantosROCHA, RejaneMonografiaDec-2015
Comparativo entre o uso de condimentos industrializados e naturais: Elaboração de um condimento baseado na culinária árabe sem adição de sódioLIMA, Gleice Stefany Lacerda de; VIEIRA, Laís Rossetto; SANTOS, Laura Gabrieli da Silva; ARMOND, Paula Regina do RosárioRAMOS, Aline AlvesMonografiaDec-2015
Alta gastronomia francesa: uma análise da qualidade nutricional dos pratos típicosSOUZA, Laíne Freitas de; SILVA, Lais de Oliveira; PRADO, Lucas Pires do; SANTOS, Mikaela Brito dos; SANTOS, Milena Ferreira dosRAMOS, Aline AlvesMonografiaDec-2015
A relação da expectativa de vida com a gastronomia espanhola, em especial o vinhoSOUSA, Danielle Aparecida de; SANTOS, Débora Bastos dos; CONTI, Jéssica Kubinski; SILVA, Sthéfany Esther Pereira daINOCÊNCIO, Natalie Milena da SilvaMonografiaDec-2015
Intervenção de educação nutricional para prevenção de osteoporose em idososANJOS, Eleci Moreno dos Santos; SOUSA, Fernanda Silvana De; ARAÚJO, Josefa Pereira da Silva Oliveira; MADEIRA, Marcia Pereira; ROCHA, Raimunda; NASCIMENTO, Samila Souza Do; ZAVAN, Viviane Barbosa; SILVA, Viviane De LimaROCHA, RejaneMonografiaDec-2015